Gramacho Residences är ett 4-stjärnigt hotell. Komplexet ligger nära tee på hål 8 på Gramacho golfklubb. Det ingår gratis transfer från boendet till klubbhuset på Gramacho, Pinta och Pestanas träningsområde och range. Det tar mindre än 10 minuter att gå till klubbhuset.

Det bästa med golfhotellet Pestana Gramacho Residences är närheten till fyra bra banor samt att det alltid finns en massa trevliga golfare att umgås med.

Bengt och Maie, Silvergäster

Fördelar med…

  • Alla starttider bokas hemifrån
  • Gratis transfer till två banor
  • Bra boende för singlar

Fakta

AVSTÅND TILL …

Faro flygplats 63,5 km
Lissabon flygplats 273 km
Golfbana Gramacho 0,5 km
Golfbana Vale de Pinta 2,8 km
Golfbana Alto 10,3 km
Golfbana Silves 11,2 km
Golfbana Vila Sol 42,4 km
Centrum 4 km
Strand 3,8 km
Stormarknad 1,1 km
Regionhuvudstad 60,5 km

BEKVÄMLIGHETER

  • Wifi
  • Parkering
  • Städning
  • Reception 24 h
  • Gym
  • Utomhuspool

Mer om hotellrummen

Bakom receptionen finns en stor utomhuspool, som inte är uppvärmd. Det finns ett urval av internationella samt portugisiska kanaler som visar tv serier och filmer på engelska.

 

Inventarier

Resa utan bil

Vi rekommendera hyrbil, men man klarar sig bra även utan tillgång till bil om man bokar flygtransfer och mest spelar på Gramacho och Pinta. Hotellet erbjuder nämligen gratis transfer mellan boendet och klubbhuset på Gramacho golfklubb, Pinta golfklubb samt träningsakademin. Transfern kör mellan kl. 08:00 till 23:00. Via hotellet kan man boka och betala för taxi till golfbanorna Alto, Silves och Vila Sol.

Hotellfaciliteter

Parkering

Gratis parkering ovanför hotellrummen på uppfarten mot receptionen.

Reception

Incheckning sker via receptionen på Gramacho Residences, som är öppen alla dagar och dygnet runt.

Restaurang och bar

Hotellet har en egen bar intill receptionen, som serverar enklare tilltugg. Närmaste restaurang med bar finns på Gramacho golfklubb. I samband med större fotbollsevenemang, så visas matcher på storbilds-tv i klubbhuset.

Gym och spa

Det finns ingen inomhuspool eller spa på Gramacho Residences, utan alla gäster erbjuds att gratis använda inomhuspool, bastu och jacuzzi på Gramacho golfklubb.

Utomhuspool

Bakom receptionen finns en stor utomhuspool, som inte är uppvärmd.

Halvpension och matbiljetter

Det finns möjlighet att köpa frukost eller halvpension som tillval, och all mat serveras i klubbhuset på Gramacho golfklubb. Priset för dryck tillkommer under middagen. Det finns inga rabatterade matbiljetter att köpa för gäster som bor på Gramacho Residences, utan betalning sker direkt till personalen på golfklubbens restaurang. Priserna på mat och dryck är i gengäld rimliga, jämfört med många andra golfklubbar i regionen.

Närområdet

Gramacho Residences ligger nära green på hål 8 på Gramacho golfklubb. Området är mycket lugnt och lantligt, och det finns endast enstaka bebyggelse i närområdet. Närmaste mataffär ligger precis mitt emot klubbhuset på Gramacho, och hotellet erbjuder gratis transfer dit. Stormarknader finns mellan Carvoeiro och Lagoa.

Carvoeiro är en charmig fiskeby med ett fantastiskt utbud av restauranger som serverar portugisiska specialiteter och mat som inspirerats av indiska-, spanska- och brasilianska köket. Därtill finns ett stort antal barer och caféer.

Upplevelser ni inte ska missa

AKTIVITET

Promenera längs de nybyggda träbroarna ovanför klipporna, precis öster om Carvoeiro strand. Den modiga klättrar ner och ut till klippan längst ut mot havet för en oförglömlig selfie.  

MATUPPLEVELSE

Har ni något att fira, så besök Bon Bon eller Ocean, två krogar med Michelinstjärnor i närområdet runt byn Carvoeiro.

DAGSUTFLYKT

Besök Silves, kämpa uppför backen till borgen och ät sedan kyckling piri-piri nere vid floden.

GUIDAD UTFLYKT

Upplev kustens fantastiska grottor, klippor och stränder genom en guidad båttur från Benagil eller Portimão.