Höstsäsongen börjar att gå mot sitt slut, men våra gäster på plats har visat på stor pricksäkerhet under december månad. På självaste Lucia slog Christer Persson ett drömslag på hål nr 5 på Vale da Pinta. Hålet är 115 meter och Christer använde en järn 9.

Christer berättar själv vad som hände:
"Har hört en historia om en äldre engelsk dam, med dålig syn, men med ett fantastiskt golfsinne, som gör en HIO. Hon uppfattade inte sitt utspel på ett par 3 hål, utan medspelarna talade om att bollen gick i hål. Med typisk brittisk humor var hennes enkla kommentar "Oh Dear - again".

När min boll, efter en studs, rullade mot flaggan, uppfattade jag att den passerade koppen och la sig dold bakom flaggan. Det var kära hustru Ulla som sa att bollen gick i koppen. Då tänkte jag på den engelska damens kommentar "Oh Dear -again". Jag tror att det är en sann historia - en gång är ingen gång - två gånger är två gånger, som kan bli fler och därmed en vana."

"Jag leder härmed släktens antal HIO!" konstaterar Christer glatt. Det fantastiska slaget firades med jätteräkor och champagne.