Golfaren partävling | 2-boll bästboll

La Monacilla | Costa de la Luz | Spanien 
Torsdag 6/11; Shot-gun start 10:00

Säsongens första Golfaren spelas på La Monacilla. Monacilla är en golfbana designad av José Maria Olazábal, kaptenen för Europas Ryder Cup lag. La Monacillas golfbana är populär bland både hög- och låghandicapare. Det är mycket rull på fairway och stora, ondulerade greener. Golfbanan är relativt platt, och lätt att gå för de flesta.

Golfaren spelas som en bästboll med två personer per lag. Gäster från alla SoloGolf | GolfiSpanien destinationer är välkomna.

För att det ska vara lätt att räkna lagresultatet, så spelar vi poängbogey. Vi spelar enligt officiell slope, men med 10% handicap reduktion.

Lagets resultat räknas ut enligt följande: Spelare A får 2 poäng på hål 1.  Spelare B får 1 poäng på hål 1. Laget tillgodoräknas resultatet från spelare A på hål 1, det vill säga 2 poäng.  

Vi har registrering i klubbuset från 08:45 fram till 09:15, spansk tid. Registrering sker via två incheckningsstationer, en för startande på hål 1-9 och en för startande på hål 10-18. Genomgång av lokala regler och spelform startar 09:15. Sedan går alla par till respektive hål klockan 09:30. Vi har shot-gun start kl. 10:00.

Förutom lagpriser, så har vi också priser för närmast hål, längsta drive för damer och herrar samt ett Open pris. Deltagare som önskar vara med och tävla om Openpriset, måste håla ut på alla hål som om de spelade slagspel. Direkt efter rundan är det prisutdelning. För att få ta emot pris, så måste man närvara under prisutdelningen. Vi delar också ut flera klappepris samt pris för tävlingens bäst klädda par.

Specialpris på greenfee, startavgift och ett litet välkomstpaket är 28 EUR, som betalas senast tisdag 4/11 till er golfvärd på resmålet.  Av er golfvärd får ni ett litet kvitto, som ni ska lämna till vår personal på morgongen den 6/11. Önskar ni golfbil så bör det förbokas, meddela er golfvärd det i samband med att ni betalar. Golfbilen betalas på plats. De gäster som har medlemskap på La Monacilla eller FLEXI-GF betalar endast startavgiften på 5 €.

La Monacilla ligger precis utanför Huelva, Spanien. Vägbeskrivning finns på vår hemsida under Golfbanor och La Monacilla. Körtid från Punta Umbria, ca 14 min; El Rompido, ca 25 min; Costa Esuri, ca 50 min; Salgados, ca 1 timme 40 min; VilaSol 1 timme 15 min och Carvoeiro, ca 1 timme 50 min.  

Anmälan till tävlingen är bindande, och sista anmälningsdag är den 2/11 eller så snart tävlingen är fullbokad. Anmälan göras lättast via internet, alternativt så kan ni lämna era uppgifter till er golfvärd, så skickar de in bokningen via internet. Länken till anmälningsformuläret finns på vår hemsida under www.golfispanien.se/golfaren.

Skynda er att boka! Har ni ankomst efter den 2/11 och ni inte redan har anmält er via internet, så fråga er golfvärd om det finns restplatser eller reservplatser.

Välkomna!
SoloGolf |GolfiSpanien