Partävling Golfaren scramble
Quinta do Vale | Portugal
Måndag 27/2 kl. 10:00 (11:00 spansk tid)

Anmäl dig till Golfaren, vårens trevligaste tävling, som är öppen för SoloGolf | GolfiSpaniens gäster från samtliga destinationer. Golfaren spelas som scramble med två personer per lag och där sex utslag måste användas från varje deltagare. Vi spelar enligt officiell slope, men med 75% handicap reduktion.

Quinta do Vale är en golfbana som är utmanande för alla handicapklasser och designad av Ballesteros. Den ligger i Portugal, precis vid gränsfloden mot Spanien. Många hål kräver spelstrategi, och det är en perfekt scramble bana eftersom spelaren ställs inför val om de ska chansa att slå över hinder, eller spela säkert. Det är stora, fina greener på banan med många onduleringar.

Förutom parpriser, så har vi också priser för närmast hål från gul och röd tee samt längsta drive för damer och herrar. För att få ta emot pris, så måste man närvara under prisutdelningen. Vi delar också ut flera klappepris.

Anmälan till tävlingen är bindande, och sista anmälningsdag är den 19/2 kl. 18:00. Anmälan göras lättast via internet, alternativt så kan ni lämna era uppgifter till er golfvärd, så skickar golfvärden in bokningen via internet.

Länken till anmälningsformuläret finns på vår hemsida under www.golfispanien.se/golfaren.

Specialpris på greenfee och startavgift är 32,50 EUR per person, som betalas till er golfvärd i samband med kontorstid 20/2 (för gäster i Spanien) alternativt 21/2 (för gäster i Portugal).  Av golfvärden får ni ett kvitto, som ni ska lämna till vår personal på morgongen den 27/2. Önskar ni golfbil så bör det förbokas i samband med anmälan via internet. Golfbilen betalas på plats. De gäster som har FLEXI-greenfee biljetter betalar endast startavgiften på 7,50 € per person i samband med kontorstid.

Vi har registrering i klubbhuset från 09:00 portugisisk tid fram till 09:20. Registrering sker via två incheckningsstationer, en för startande på hål 1-9 och en för startande på hål 10-18. Genomgång av lokala regler och spelform startar 09:20. Sedan går alla par till respektive hål  09:45. Vi har shot-gun start kl. 10:00. Det är alltså klockan 11:00 spansk tid, eftersom Portugal är i en annan tidzon.  Vägbeskrivning finns på hemsidan. Körtid från Punta Umbria, ca 55 min; El Rompido, ca 45 min; Costa Esuri, 10 min; Salgados 40 min; och Carvoeiro, ca 1 timme.  

Skynda er att boka! Tävlingen blir oftast fullbokad. Har ni ankomst efter den 19/2 och ni inte redan har anmält er via internet, så fråga er golfvärd om det finns restplatser eller reservplatser. Välkomna!

SoloGolf | GolfiSpanien