Golfaren partävling | 2-boll bästboll | Shot-gun start 09:00

Monacilla är en golfbana designad av José Maria Olazábal, kaptenen för Europas Ryder Cup lag. La Monacillas golfbana är populär bland både hög- och låghandicapare. Det är mycket rull på fairway och stora, ondulerade greener. Golfbanan är relativt platt, och lätt att gå för de flesta.

Golfaren spelas som en bästboll med två personer per lag. Gäster från alla SoloGolf | GolfiSpanien destinationer är välkomna.

För att det ska vara lätt att räkna lagresultatet, så spelar vi poängbogey. Vi spelar enligt officiell slope, men med 10% handicap reduktion. Lagets resultat räknas ut enligt följande: Spelare A får 2 poäng på hål 1.  Spelare B får 1 poäng på hål 1. Laget tillgodoräknas resultatet från spelare A på hål 1, det vill säga 2 poäng.  

Registrering i klubbuset är öppen från 07:45 och stänger 08:25, spansk tid, för välkomstinformation och genomgång av regler. Registrering sker via två incheckningsstationer, en för startande på hål 1-9 och en för startande på hål 10-18. Sedan går alla par till respektive hål klockan 08:45. Vi har shot-gun start kl. 09:00.

Förutom lagpriser, så har vi också priser för närmast hål, längsta drive för damer och herrar samt ett Open pris. Deltagare som önskar vara med och tävla om Openpriset, måste håla ut på alla hål som om de spelade slagspel. Direkt efter rundan är det prisutdelning . För att få ta emot pris, så måste man närvara under prisutdelningen. Vi delar också ut flera klappepris.

Specialpris på greenfee, startavgift och ett litet välkomstpaket är 30 EUR, som betalas senast 22/2 i samband med kontorstid till er golfvärd på resmålet.  Av er golfvärd får ni ett kvitto, som ni ska lämna till vår personal på morgongen den 25/2. Önskar ni golfbil så bör det förbokas i samband med anmälan via internet. Golfbilen betalas på plats. De gäster som har medlemskap på La Monacilla, FLEXI-GF eller som har medlemskap med fri golf på El Rompido, betalar endast startavgiften på 5 € senast den 22/2.

La Monacilla ligger precis utanför Huelva, Spanien. Vägbeskrivning finns på vår hemsida under Golfbanor och La Monacilla. Körtid från Punta Umbria, ca 14 min; El Rompido, ca 25 min; Costa Esuri, ca 50 min; Salgados, ca 1 timme 40 min; VilaSol 1 timme 15 min och Carvoeiro, ca 1 timme 50 min.  

Anmälan till tävlingen är bindande, och sista anmälningsdag är den 18/2 eller så snart tävlingen är fullbokad. Anmälan ska göras via internet. Har ni ingen tillgång till dator eller läsplatta, så kan ni lämna era uppgifter till er golfvärd, så skickar golfvärden in bokningen via internet. Länken till anmälningsformuläret finns på vår hemsida under www.golfispanien.se/golfaren.

Skynda er att boka! Har ni ankomst efter den 18/2 och ni inte redan har anmält er via internet, så fråga er golfvärd om det finns restplatser eller reservplatser.

Välkomna!
SoloGolf |GolfiSpanien