Costa Esuri

Det glädjer oss verkligen att få berätta goda nyheter angående destinationen Costa Esuri. Golfbanan stängde plötsligt i slutet av mars 2014, och det har länge sett mörkt ut angående fortsatt drift. Företaget som nu ska driva anläggningen har sin bas i Huelva och är ett seriöst bolag. Vi känner till ägaren av företaget sedan tidigare, och har enbart positiva erfarenheter så långt. Han har investerat mycket pengar redan när det gäller reparationer av maskinparken, arbeten på golfbanan och förbättringar i restaurangen.

Driving rangen har precis öppnat och det är många personer som jobbar på att återställa golfbanan. 
Från och med mitten av september kommer 9 hål att öppnas, och förhoppningen är att kunna öppna alla 18 hål senast i slutet av oktober. Vi kan inte garantera att golfbanan kommer att vara i det som våra gäster anser vara spelbar kondition under hösten. Det sagt, så har många medlemmar fortsatt att spela under hela tiden golfbanan varit stängd fram till och med första september. Gäster som bokar Costa Esuri under vintern som kommer, måste vara införstådda med att ingen kan lämna några garantier angående golfbanans skötsel eller kondition.  

Det nya bolaget har en hög ambitionsnivå. Det långsiktiga målet är att driva en av de bästa och mest välskötta golfbanorna i regionen. Vår förhoppning är att gäster som varit missnöjda med kvalitén på golfbanan de senaste åren, inom kort ska upptäcka att en mycket positiv förändring är på gång. Vi hoppas på en långsiktig förbättring av destinationen och golfbanan som vi gillar.

Priser och aktiviteter

Till vår stora glädje kan vi äntligen erbjuda priser som är konkurrenskraftiga och realistiska i förhållande till vad gästen får. Generellt blir det en stor prissänkning. Vår aktivitetsklubb med tävlingar och personal på plats startar tisdag den 13/1, 2015. Klubben erbjuder också prisvärda avtal på golfbil, elvagn och vagn. Golfbil under en månad kostar 240 EUR och längre bokningar betalar maximalt 600 EUR, men möjlighet att använda golfbilen i upp till ett år.  

Kombinera medlemskapet på Costa Esuri med Flexi-greenfee

Samtliga GolfiSpanien gäster har möjlighet att köpa rabatterade Flexi-GF. Det är en greenfeebiljett för er som önskar spela många olika golfbanor, men som inte vill vara låsta till ett visst antal rundor på en specifik golfbana eller ett visst datum. Flexi-GF biljetten ger er stor frihet, och ni bokar direkt med golfklubben. Greenfeebiljetten är giltig på åtta olika golfbanor, bland annat grannbanorna Isla Canela, Islantilla och Quinta do Vale. Flexi-GF bokas i steg 3, och kan inte köpas på plats. Varje greenfeebiljett är förtryckt med två efternamn från samma bokningsnummer. Flexi-GF kan därför fritt fördelas mellan gäster med samma bokningsnummer. Flexi-GF biljetter sälj i rabatterade paket. Att köpa enstaka greenfeebiljetter på plats är dyrare. Hur mycket man sparar genom att köpa ett paket med Flexi-GF beror på under vilken period man reser samt vilka banor man väljer att spela.  

Goda nyheter för hundägare

Vi har också en god nyhet för alla hundägare. Hundar i koppel är numera tillåtna under hela dagen. 

Nyheter angeånde lägenheterna

Från och med kommande säsong så finns det fyra kategorier av lägenheter: Tillägget för hörn- och taklägenhet har sänkts i pris. Internet via trådlös internet, så kallad wi-fi, ingår numera i priset för lägenheten. Trådlösa nätverket fungerade bra under vintern som gick, och det är en stor förbättring i jämförelse med den tidigare internetlösningen via USB-stick där det fanns en begränsning på hastighet och antal datamängd. På golfklubben finns gratis trådlöst internet för alla våra gäster.

Bokning

Från och med 10 september, så finns det möjlighet att boka Costa Esuri som destination via hemsidan. I steg 3 av bokningen finns det möjlighet att boka på rabatterade paket med Flexi-GF. Läs mer om Costa Esuri och boendet Vista Esuri på vår hemsida samt under Särskilda Villkor.