Castro Marim är en kuperad golfbana. Gillar ni inte kuperade golfbanor så förboka en golfbil. Castro Marim är rolig att spela för det är många hål nerför där bollen rullar riktigt långt. Flera av korthålen går också kraftigt nerför, vilket gör att det fin stora chanser för birdie och par för alla som valt riktig klubba. Eftersom det är några hål som går nerför, så finns det självklart några hål som går uppför också. Lyckligtvis är det inte alltför många hål som har skrålägen, vilket är en utmaning för de flesta golfare.

Castro Marim har tre 9-hål-slingor. Den minst kuperade kombinationen heter Grouse-Guadiana.  Grouse är den nyaste slingan, som har lite mindre träd jämfört med de två andra. Golfbanan bjuder på flera vackra vyer och omväxlande landskap. Ruffarna är oftast relativt snälla och inte alltför sneda slag brukar oftast rulla in mot mitten av fairway. Atlantico är den mest kuperade slingan, men även den är trevlig med kraftligt ondulerade fairways och vackra vyer. 

Har man haft en tuff dag på golfbanan, så glömmer man lätt det när man kliver in i klubbhuset, som är designad som en stor borg. Det serveras god mat i restaurangen. Från terrassen kan man en fantastisk utsikt. 

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil