Vi utökar vårt utbud av aktiviteter med BungyPump på våra resmål El Rompido och Punta Umbria. Båda destinationer har fantastiska vandringsleder precis utanför boendet, och därför är dessa två aktivitetsklubbar först ut med att prova denna effektiva och roliga träningsform.

BungyPump är en stav med inbyggd fjädring som ger motstånd när man är ute och går stavgång. Varje individ bestämmer själv hur mycket motstånd de önskar och stavarna passar till alla. BungyPump ökar kaloriförbrukningen, förbättrar konditionen samt bygger upp styrka i rygg och överkropp, vilket är perfekt för oss golfare. Det är ett skonsamt sätt att träna och vårt mål är att så många som möjligt ska vilja vara med. Ta chansen att blir friskare och må bättre tillsammans med oss på GolfiSpanien i vinter. Vi kommer att gå tillsammans i trevligt sällskap och solsken ute i vackra omgivningar vid pinjeträd, blommande buskar, sanddynor, hav och flod.

Våra BungyPump pass kommer ledas av vår personal. Vi har ett begränsat antal stavar, så har ni egna stavar med eller utan fjädring, så ta med dem i golfbagen. Låter det intressant, så köp gärna med ett par egna stavar så kan ni även träna vid sidan av våra pass. Har ni stegräknare, pulsmätare eller distansmätare, så ta även med det eftersom det ofta gör träningen ännu roligare.

Våra ByngyPump pass startar i början av oktober. Anmälningslista finns på plats i pärmarna.