BungyPump

BungyPump är en populär aktivitet på flera av våra resmål, och speciellt på destinationer som har fantastiska vandringsleder precis utanför lägenhetshotellet. BungyPump är en effektiv och rolig träningsform.

BungyPump är en stav med inbyggd fjädring som ger motstånd när man är ute och går stavgång. Varje individ bestämmer själv hur mycket motstånd de önskar och stavarna passar till alla. BungyPump ökar kaloriförbrukningen, förbättrar konditionen samt bygger upp styrka i rygg och överkropp, vilket är perfekt för oss golfare. Det är ett skonsamt sätt att träna och vårt mål är att så många som möjligt ska vilja vara med. Ta chansen att blir friskare och må bättre tillsammans med oss på GolfiSpanien kommande vinter. Vi kommer att gå tillsammans i trevligt sällskap och solsken ute i vackra omgivningar vid pinjeträd, blommande buskar, sanddyner, hav och flod.

Våra BungyPump pass leds av vår personal. Vi har ett begränsat antal stavar, så har ni egna stavar med eller utan fjädring, så ta gärna med dem i golfbagen. Det finns också möjlighet at beställa egna BungyPump stavar till rabatterat pris som levereras till er på välkomstmötet, så har ni även möjlighet att träna på egen hand vid sidan av våra gemensamma pass. Har ni stegräknare, pulsmätare eller distansmätare, så ta även med det eftersom det ofta gör träningen ännu roligare.

I samband med Vasaloppet så arrangerar vi vår egen version av tävlingen, fast med BungyPump istället för skidor och stavar. Vi räknar med sol och runt 20 grader, så det hade varit svårt att välja rätt valla om tävlingen gått på snö istället för på de vackra stigarna i naturreservatet som omger El Rompido. Loppet går via utkanten av södra golfbanan, över de tre broarna i västra delen av området och tillbaka via floden. Istället för 90 km så går loppet över drygt 5 km. Det är heller ingen tävling som går på tid, utan det är träning och social samvaro som gäller.

Att BungyPump är en trevlig och effektiv träningsform och dessutom utomhus, har uppskattats av alla våra gäster som deltagit. Det är ett perfekt komplement till golfen, och stavarna är lätta att ha med i golfbagen när man reser.