Under 2019 firar vi 15-årsjubileum för longstayresor. Vi har resebranschens bästa gäster. Missa inte vårt jubileumserbjudande, som ger 50 € rabatt per person för alla återvändande gäster som bokar vistelser på minst 21 nätter med resdatum under säsongen 2019-2020 och bokningsdatum senast 2019-04-30. I tillägg kommer vi att fira våra Silver-, Guld- och Diamantgäster som rest 5+, 10+ och 15+ gånger med en liten extra present, som utdelas på plats. Läs mer >>

Bokningen för säsongen 2019-2020 öppnar torsdag den 7/2 klockan 20:00 (19:00 för gäster som befinner sig i Portugal). Det går då att boka Carvoeiro, El Rompido, Vilamoura-VilaSol, Salgados, Salema och Islantilla. Våra databaser kommer fortlöpande att uppdateras med flera destinationer och tillval, så snart våra samarbetspartners är klara med priser och villkor. Via första sidan på vår hemsidan finner ni aktuell information om vilka resmål som är upplagda och bokningsbara. Om ni bokat en destination och sedan önskar att byta till ett annat SoloGolf | GolfiSpanien resmål när det öppnat för bokning, så kan ni göra det utan problem fram till och med 2019-04-30 och vid mån av plats.

Ni som väntar på att boka golfpaket för korttidsresor med greenfeebiljetter inför nästa vinter, får tyvärr vänta ytterligare en tid. De flesta golfklubbar har ännu inte bestämt priserna för individuella greenfeebiljetter inför kommande vinter.

Restplatser våren 2019

Har ni lust att byta snö mot gröna greener redan nu i vår, så finns det platser på flera destinationer. Finner ni en prisvärd flygbiljett till Faro, Lissabon eller Malaga, så ring oss gärna på +(46) 708 910 772 för att höra vad som finns ledigt, på vilka destinationer och under vilka datum. Gäster som tycker om kombinationen sol, ljumma vindar, golf och bad ska boka april eller maj. På de flesta destinationer är priserna för båda dessa månader dessutom förmånligare, jämfört med mars.

Nyheter i El Rompido

Lägenhetshotellet Marismas Club på El Rompido golf resort uppgraderas kontinuerligt. Sovrummen har fått nya madrasser, täcken, kuddar och sänglinnen och under våren 2019 installeras diskmaskin, skjutdörr till köket, duschkabin i det minsta badrummet och soffan byts ut. Våra gäster, som bokar tidigt och väljer Lägenhet Syd, Lägenhet Väst eller Hörnlägenhet, har precis som alla tidigare år möjlighet att boka de populäraste lägenheterna i byggnaden och få bekräftad solriktning på balkongen. Vi är också riktigt glada att vi kan erbjuda ett lägre singeltillägget inför säsongen 2019-2020, eftersom många singlar trivs på El Rompido. Longstay gäster som bokar medlemskap med fri golf på El Rompidos två golfbanor får tre förbokade starttider per vecka samt 9 hål förbokad sällskapsgolf på lördagar, precis som de senaste två säsongerna. Ytterligare golfrundor kan sju dagar innan speldatum bokas, utan kostnad, direkt med personalen på golfklubben.

Nyheter i Carvoeiro

Precis som säsongen 2018-2019, så får alla longstay gäster som bokat Vale de Oliveiras eller Vale da Lapa med fri golf fyra förbokade starttider per vecka. För den som orkar att spela mera golf, så kan ytterligare golfrundor på Pestanas fem golfbanor bokas utan tilläggskostnad fem dagar innan speldatum.

Det omtyckta lägenhetshotellet Vale de Oliveiras blir tidigt fullbokat. Hotellet erbjuder spa, hälsoklubb och lägenheter med ett eller två sovrum. Lägenheterna i vårt kontrakt är detsamma som tidigare år, men hotellet bekräftar inte längre solriktning på uteplats eller balkong. Vale de Oliveiras populära frukostbuffé har uppgraderats för att erbjuda ännu fler hälsosamma alternativ samt produkter för den som är vegan eller har matallergier. För att optimera antalet gäster, så finns det regler angående bytesdagar och bokningens längd på Vale de Oliveiras, men antalet restriktioner är färre under kommande säsong. Läs mer >>

Lägenhetshotellet Vale da Lapa har investerat i ett nytt, snabbare internetsystem och renoverar delar av klubbhuset,  som bland annat omfattar baren och restaurangen. Hela komplexet ska målas om under våren 2019. Nya sängar finns nu också i samtliga lägenheter. Lägenhetshotellet erbjuder stora radhus med två sovrum och två badrum, samt rabatterat tillägg för singelresenärer.

Även det nya lägenhetshotellet Gramacho Residences i Carvoeiro satsar på singelresenärer och erbjuder specialpris i deras studiolägenheter. Hotellet erbjuder även lägenheter med ett eller två sovrum. Golfmedlemskapet heter Fri premium golf, vilket är en produkt där gästen kan boka ett valfritt antal golfrundor i samband med bokning och alltså passar perfekt för den som vill spela riktigt mycket golf och ha tillgång till de bästa starttiderna. Gratis transfer till och från klubbhusen på golfbanorna Gramacho och Pinta gör också att Gramacho Residences är ett bra val för den som önskar att resa utan hyrbil.   

Nyheter i Vilamoura-VilaSol

På Pine Hills finns det lyxlägenheter med ett, två och tre sovrum. Ett nytt gym installerades inför årets säsong, alla grönområden håller på att renoveras och ett uppdaterat poolområde med poolbar invigs till våren. Våra gäster, som bokar tidigt, har tillgång till de mest populära lägenheterna med mycket sol på uteplatser och balkonger. Alla longstay gäster som bokar lägenhetshotellet Pine Hills omfattas av medlemskap med fri golf på Pestanas fem golfbanor. Fyra golfrundor per vecka och person förbokas. Ytterligare golfrundor kan bokas fem dagar innan speldatum utan tilläggskostnad direkt med personalen på golfklubben.

Nyheter Islantilla

Islantilla golf resort hotell har länge varit ett populärt longstayresmål för den som vill bo med halvpension och resa utan hyrbil. Longstayvistelser under hösten 2019 kommer att accepteras, men endast om hemresan är senast 2019-10-31. Hotellet kommer nämligen att stänga för totalrenovering fram till och med mars 2020. Hotellets nya ägare har stora planer för anläggningen, så det ska bli spännande att följa utvecklingen av destinationen.   

Nyheter i Salema

Salema är en utmärkt destination för den som vill bo i lugn miljö nära havet. Det är också ett perfekt resmål för den som gillar att vandra och utforska västra Algarve. Inför säsongen 2019-2020 finns det möjlighet att resa med sin hund till Salema Beach Village. Tyvärr är inga hundar tillåtna på golfbanan Santo Antonio, men eftersom golfklubben är så nära och erbjuder prisvärda paket med fri golf, så passar det utmärkt för alla par där endast en i familjen spelar golf eller för den som gärna spelar bara 9 hål.

Bokningsregler

När det finns ett mycket begränsat antal lägenheter av en viss typ, så har vi tillsammans med hotellen bokningsregler för att kunna maximera antal bokningar. Det gäller till exempel på Vale de Oliveiras i Carvoeiro för alla lägenhetstyper samt hörnlägenheter på El Rompido. Läs informationen noga på vår hemsida innan ni gör er bokning. Bokningen bekräftas aldrig automatiskt av bokningssystemet för dessa lägenhetstyper, utan samtliga bokningar hamnar på väntelista och bekräftas i turordning och enligt bokningsreglerna. Informationen finns uppdaterad för nästa vintersäsong på hemsidan http://www.golfispanien.se/boka-golfresa

Två-resort rabatten fortsätter samt höst-vår rabatten. Mer information finns på vår hemsida under Särskilda villkor. http://www.golfispanien.se/sarskilda-villkor

Viktigt

Önskemål av lägenhet kan göras i kommentarfältet i samband med bokning, men kom ihåg att vi aldrig någonsin bekräftar ett specifikt lägenhetsnummer, endast lägenhetstyp. Ingen gäst får någonsin garanti på ett visst lägenhetsnummer, enligt avtal med samtliga hotell. Reser ni tillsammans med vänner, så är det mycket viktigt att ni uppger deras namn i kommentarfältet när ni bokar, så att ni placeras i samma golfgrupp för förbokade starttider och tävlingar.

Vi önskar er alla en härlig vår och hjärtligt välkomna att boka en ny resa inför kommande vintersäsong.

SoloGolf | GolfiSpanien