Vi vill tacka alla som rest med oss under säsongen och önskar er hjärligt välkomna tillbaka. Bokningen öppnar för vintersäsongen 2015-2016 måndagen den 23/2 klockan 09:00. Det går då att boka bland annat de populära lägenhetshotellen Vale da Lapa, Vale de Oliveiras och Marismas Club, som ofta snabbt blir fullbokade under högsäsong.

Våra databaser kommer fortlöpande att uppdateras och via första sidan på vår hemsidan finner ni aktuell information om vilka destinationer som är upplagda och bokningsbara.

Precis som vanligt, så har de flesta golfklubbar ännu inte bestämt priserna för individuella greenfeebiljetter för kommande vinter. Ni som väntar på att boka golfpaket för korttidsresor med greenfeebiljetter, får tyvärr vänta ytterligare någon månad.  

Har ni lust att lämna mörker och kyla redan nu i vår, så finns det ännu vissa restplatser för mars månad. April och maj är det två mest underbara månaderna på Algarve och Costa de La Luz. Passa på att boka en vistelse på två till fyra veckor och njut av sol, ljumma vindar, bad och golf. Priserna i april och maj är dessutom förmånligare jämfört med mars.  

När det finns ett mycket begränsat antal lägenheter av en viss typ, så har vi nya bokningsregler för att kunna maximera antal bokningar. Det gäller till exempel på Vale de Oliveiras i Carvoeiro för alla lägenhetstyper samt hörnlägenheter på El Rompido. Läs informationen noga på vår hemsida innan ni gör er bokning. Bokningen bekräftas aldrig automatiskt av bokningssystemet för dessa lägenheterstyper, utan samtliga bokningar hamnar på väntelista och bekräftas i turordning. Läs mer på http://www.golfispanien.se/boka-golfresa

Två-resort rabatten fortsätter samt höst-vår rabatten. Mer information finns på vår hemsida under Särskilda villkor. http://www.golfispanien.se/sarskilda-villkor

Har ni bokat ett resmål innan vi har öppnat bokningen för alla destinationer och sedan önskar att byta till ett annat SoloGolf |GolfiSpanien resmål, så kan ni göra det utan problem fram till och med 31/3-2015, vid mån av plats.

Vi önskar er alla en härlig fortsättning på det nya året och hjärtligt välkomna att boka en ny resa inför nästa vintersäsong.

SoloGolf | GolfiSpanien