Transfer finns från Faro flygplats till alla våra resmål i Algarve och Huelva regionen. Det finns två typer av transfer till destinationerna i Huelva regionen i Spanien. Busstransfer är en nyhet, och är en form av delad transfer som kan innebära flera stopp på vägen till hotellet. Priset är förmånligt. Oftast är det inga eller endast ett stopp på vägen, så busstransfer är ett bra alternativ, framför allt för singelresenärer och par.

Privat transfer innebär att gästen bokar en egen transferbil som kör direkt till boendet utan stopp. Beroende på storleken på bilen, så ryms 2 till 8 personer med bagage per bil. Storleken på transferbil väljs i steg 3 av bokningen.

Det finns ingen transfer från Malaga flygplats eller Lissabon flygplats, eftersom priset blir oerhört mycket dyrare för transfer jämfört med att boka hyrbil.

Boka transfer

Transfer bokas via vår sökmotor högst upp till vänster på startsidan. För att bokningen ska gå så snabbt som möjligt, ta fram ert bokningsbekräftelse om ni tidigare bokat golf och boende. På bokningsbekräftelsen finner ni bokningsnummer eller kundnummer och lösenord. Det står felaktigt i sökmotorn att priset för privat transfer är per person istället för per transferbil, men totalpriset blir alltid samma oavsett om man söker pris för en eller flera personer. 

Bokningssteg via sökmotorn

 1. Gå till sökmotorn högst upp till vänster på vår hemsida.
 2. I första rullistan välj det datum när ert flyg landar på Faro flygplats.
 3. I andra rullistan välj Busstransfer alternativt Privat transfer. Busstransfer finns endast till destinationer i Huelva regionen i Spanien.
 4. I tredje rullistan välj antal dagar ni bokat.
 5. I fjärde rullistan välj antal vuxna som ska åka  transfer.
 6. Tryck på Sök.
 7. Tryck på Boka nu för det transferalternativ ni önskar.
 8. I steg 2 välj och kontrollera ert transferalternativ och tryck på Gå vidare.
 9. Har ni tillgång till er tidigare bokningsbekräftelse, tryck på länken längst ut till höger som heter Klicka här. Fyll i bokningsbekräftelsenummer och lösenord, så fyller programmet i era kontaktuppgifter. Har ni inte tillgång till tidigare bokningsnummer och lösenord, så fyll i era uppgifter igen.
 10. I steg 3 välj det transferalternativ som ni önskar när det gäller storlek på transferbilen och destination. Längst ner i steg 3 finns flera obligatoriska rullistor. Där ska ni välja ankomsttid för ert flyg, flygnummer, bokat boende, samt vilken tid ni önskar att bli hämtade på destinationen dagen när ni ska flyga hem.
  Fyll i namnen på all som ska åka transfer.
 11. Avbeställningsskydd gäller inte för transfer och privat transfer, oavsett om ni kryssar i ja eller nej.
 12. Tryck på Gå Vidare.
 13. I steg 4 kontrollera alla uppgifter och kryssa i rutan för att ni godkänner resevillkor.
 14. Tryck på Bekräfta.
 15. Bokningsbekräftelse kommer omgående till er e-post.
   
 16. Gäster som redan bokat golfresa och boende, behöver inte betala in 10% av kostnaden för transfer inom 7 dagar som det står på bekräftelsen. Det går bra att betala hela beloppet i samband med slutbetalning. Det går alltid bra att betala flera bokningsbekräftelser samtidigt, bara man uppger alla bokningsbekräftelsenummer i samband med betalning. Gäster som inte bokat golf och resa, betalar 10% reservationsavgift för transfer tillsammans med reservationsavgiften för golf och boende.
 17. Kvitto för transfer med instruktioner och villkor skickas till er e-post så snart bokningen är till fullo betald.