GolfiSpanien Golfaren 2-boll bästboll
Costa Esuri - Torsdag 12/3; Shot-gun start 10:00 spansk tid / 09:00 portugisisk tid
 

Har du lust att tävla med SoloGolf | GolfiSpaniens gäster från andra resmål? Anmäl dig då till Golfaren, månadens trevligaste tävling. Golfaren spelas som en bästboll, där man är två personer per lag. Spela tillsammans med någon du känner och gärna umgås med, eller låt oss finna dig en lagkamrat. Ni kan även önska spelpartners, om ni har vänner på något av våra andra resmål.

För att det ska vara lätt att räkna lagresultatet, så spelar vi poängbogey. Vi spelar enligt officiell slope, men med 10% handicap reduktion. Vi delar ut priser till de par som får högst poäng, bästa äkta makar, två priser för närmast hål, längsta drive för damer och herrar samt ett individuellt pris för bästa bruttoresultat. Deltagare som önskar vara med och tävla om bruttopriset, måste håla ut på alla hål som om de spelade slagspel. Direkt efter rundan är det prisutdelning på terrassen.

Costa Esuri är en rolig och utmanande bana att spela för alla typer av golfare. De första 9 hålen ligger precis vid floden La Guadiana. Hålen har en links karaktär och är breda. De sista 9 är något mer knixiga än de första 9. Banan är relativt platt, med bra rull på fairway. Banan är lätt att gå, men känner ni att ni skulle vilja ha golfbil så måste ni förboka en via anmälningsformuläret. Våra gäster har ett specialpris på 20 EUR per golfbil i samband med Golfaren. Golfbil betalas direkt till pro shopens personal.

 Direkt efter rundan samlas vi på terrassen i klubbhuset för prisutdelning, och för dem som vill något gott att äta och dricka så finns en specialmeny att beställa ifrån. För att få ta emot pris, så måste man närvara under prisutdelningen. Vi delar ut flera klappepris.

Vi har registrering i klubbuset från 08:30 fram till 09:05. Genomgång av lokala regler och spelform startar 09:10. Sedan går alla par till respektive hål klockan 09:35. Vi har shot-gun start kl. 10:00.

Specialpris på greenfee, startavgift och ett litet välkomstpaket är 28 EUR, som betalas senast måndag 9/3 till er golfvärd på resmålet.  Av er golfvärd får ni ett litet kvitto, som ni ska lämna till vår personal på morgonen den 12/3.

Costa Esuri ligger i Spanien på gränsen in till Portugal. Vägbeskrivning finns på hemsidan. Körtid från Punta Umbria, ca 50 min; El Rompido, ca 40 min; VilaSol och Salgados 55 minuter och Carvoeiro, drygt 1 timme.   

Anmälan till tävlingen är bindande, och sista anmälningsdag är den 5/3. Anmälan göras lättast via internet, alternativt så kan ni lämna era uppgifter till er golfvärd, så skickar golfvärden in bokningen via internet. Länken till anmälningsformuläret finns på vår hemsida under www.golfispanien.se/golfaren.

Skynda er att boka! Tävlingen blir oftast fullbokad. Har ni ankomst efter den 5/3 och ni inte redan har anmält er via internet, så fråga er golfvärd om det finns restplatser eller reservplatser.

Välkomna!
SoloGolf |GolfiSpanien