Morgonprocessionerna har inte kunnat lämna kyrkan. Det blir en eftermiddagsutflykt istället. Alla gäster som önskar, kan komma med bussen in till Huelva. Vi åker från El Rompido kl. 13:00 och sedan via Punta Umbria och börjar med att äta en riktigt god lunch samt en kort guidning i Huelva. Eftermiddagsprocessionerna startar kl. 16:30, om vädret tillåter. Det är då hermanida de la Fe som vi kan se. Prognosen ser ganska bra ut när det gäller regnet, men ta med regnkläder och paraply.

Gäster som önskar följa med på turen kl. 13:00 ska anmäla sig till vår personal nu på morgonen, så att vi kan boka om bussen. Eftersom det är många som planerat att spela golf på eftermiddagen, så måste vi tyvärr ta upp en ny anmälan för att veta vilka som önskar att följa med.

Skicka e-post till info@golfispanien.se eller SMS till 0034 69 79 97 068. Vår personal finns också i lobbyn på Marismas Club just nu fram till kl. 08:30 och kan ta emot er anmälan till eftermiddagsturen eller ta kontakt på 2110. Vi behöver besked från alla gäster som önskar följa med till Huelva kl. 13:00 senast kl. 09:30.