December är en månad med många trevliga helgdagar och aktiviteter. Vi firar lucia, jul och nyår. Information om vårt eget luciafirande och julfest får ni på plats. Nyårsfesten arrangeras i samarbete med El Rompido Golf hotell och där finns det ett begränsat antal platser. Det är därför viktigt att ni anmäler er i tid. Läs mer nedan och använd länken för att komma till formuläret där ni anmäler er.  

Nyårsfest El Rompido

40 EUR per person (15 EUR för barn 12 år och yngre)


Kom och fira in det nya året med oss. Festen är öppen för alla som bokat resa med GolfiSpanien. Vi samlas i receptionen på Marismas Club kl. 21:00. Klockan 21:15 går vi i samland trupp mot hotellet och den exklusiva buffén. Njut av skaldjur, fisk, kött, sallad, grönsaker, soppa, ostar, frukt, dessertbuffé och mycket mer.

Klockan 23:45 förflyttar vi oss till pianobaren. Det kommer att vara underhållning i baren med musik från olika delar av världen, så ta med er dansskorna. För er som har glömt dansskorna hemma, går det bra att slappna av i baren eller vila sig i någon av soffgrupperna.

Strax innan midnatt, kommer hotellets personal att dela ut 12 druvor till alla våra gäster. För att få tur i livet och på golfbanan, så bör man hinna äta en druva vid varje klockslag, allt enligt en gammal spansk sed. Vi följer tv-sändningen från Madrid med de officiella klockslagen innan midnatt. Alla GolfiSpanien gäster bjuds också på ett glas cava, spansk mousserande vin.

Hotellet bjuder på ett fyrverkeri och sedan startar livemusik i konferenssalen, och dansen och festen fortsätter fram till 04:00. Självklart går man hem när man vill.

Dryck är inte inkluderat i priset. Anledningen är att priset inklusive dryck blir betydligt dyrare per person än vad det kostar att köpa till dryck som motsvarar normal konsumption under en middag. Gäster som bor på El Rompido har dessutom rabatt på all dryck. Vin, öl, vatten eller annan läskedryck betalas direkt till restaurangpersonalen. Det samma gäller drycker i baren.

Ett glas cava ingår per person vid 12-slaget samt ett partypaket.  

Sista anmälningsdag 21/12 eller så snart festen är full. Biljetter till nyårsfesten köps av GolfiSpaniens personal i Marismas Club mellan 20:30 - 21:00 den 31/12. Ta med jämna pengar.

Boka nyårsfest <- Tryck på länken

Det finns möjlighet för GolfiSpanien gäster från andra resmål som önskar att delta i nyårsfirandet att övernatta på El Rompido. Specialpris för en lägenhet för 1-4 personer på Marismas Club är 50 EUR per lägenhet för nyårsnatten.