Fredag 22/3, Shot-gun start 09:30 (08:30 PT)

Mars månads Golfaren spelas på Costa Esuri. Costa Esuri är en golfbana designad för att utmana alla typer av golfare. Vi har registrering och betalning i klubbhuset från 08:00 fram till 08:45. Information och gruppindelning startar 08:45. Sedan går alla lag till respektive hål. Vi har shot-gun start kl. 09:30 spansk tid, 08:30 portugisisk tid.

Banan har links-hål längs floden Guadiana, liksom små sjöar och dammar som vaktar greenerna. Den är bred och bollen rullar ofta långt. Banan är relativt platt, och lätt att gå för de flesta.

Golfaren är en social lagtävling där vi spelar en Irish Rumble, vilket är en social form av bästboll. Dessutom spelas en individuell poängbogey. Vi har också priser för närmast hål, längsta drive för damer och herrar samt ett Open pris. Deltagare som önskar vara med och tävla om Openpriset, måste håla ut på alla hål som om de spelade slagspel. Direkt efter rundan är det prisutdelning på terrassen. På Golfaren är det pris för de lag som spelat bäst, individuella topplaceringar samt klappepriser.

Specialpris på greenfee, startavgift och ett litet välkomstpaket är 27 EUR, som betalas till vår personal på plats. Gäster som är medlemmar eller har greenfee biljetter till Costa Esuri betalar endast 5 EUR i startavgift. Vänligen ta med jämna pengar i kontanter! Det går inte att betala startavgiften med kreditkort. Gäster som inte reser med GolfiSpanien kan inte delta i tävlingen.

Golfbil bör förbokas, och betalas direkt på plats i pro shopen. De tar emot betalning med kreditkort. Vi försöker sätta ihop gäster som önskar spela med golfbil, så vänligen meddela om ni önskar golfbil i samband med att ni fyller i formuläret för anmälan.

Vägbeskrivning finns på hemsidan.

Anmälan till tävlingen är bindande och sista anmälningsdag är den 15/3 eller så snart tävlingen är fullbokad. Anmälan kan göras via hemsidan http://www.golfispanien.dk/Bokning/bokningGolfaren.php alternativt kan anmälan för dig som inte har dator göras till vår personal i samband med prisutdelning eller på tee i samband med tävling.

Välkomna!
GolfiSpanien