GolfiSpanien Golfaren Quinta do Vale

Fredag 22/2

Shot-gun 09:00 PT (10:00 spansk tid)


Tryck här för att öppna bokningsformulär

Februari månads Golfaren spelas på Quinta do Vale, som ligger i Portugal och precis vid gränsfloden mot Spanien. Quinta do Vale är en bra golfbana som är designad av Ballesteros. Den är utmanande för alla handicapklasser. Många hål kräver spelstrategi. Spelaren ställs hela tiden inför val om de ska chansa att slå över hinder, eller spela säkert. Det är stora, fina greener på banan. Det är många onduleringar och det gäller att ta tid och läsa noga innan man puttar. Det är också viktigt att man väljer rätt klubba vid inspel, annars kan man få väldigt långa puttar. Det allra mesta är positivt när det gäller Quinta do Vale, men ska man klaga på något så är det att det är tungt att dra vagnen till klubbhuset upp från hål 18 och 9. Det glömmer man dock när man sitter på den stora terrassen i trevliga klubbhuset och dricker något kallt efter rundan. Utsikten är fantastisk och man ser allt som sker på banan nedanför.

Vi har registrering i klubbhuset från 07:45 PT fram till 08:15 PT. Information och gruppindelning startar 08:15 PT. Sedan går alla lag till respektive hål 08:40 PT. Vi har shot-gun start kl. 09:00. Det är kl. 10:00 spansk tid, eftersom Portugal är i en annan tidzon.

Golfaren är en social lagtävling där vi spelar en Irish Rumble, vilket är en social form av bästboll. Dessutom spelas en individuell poängbogey. Vi har också priser för närmast hål, längsta drive för damer och herrar samt ett Open pris. Deltagare som önskar vara med och tävla om Openpriset, måste håla ut på alla hål som om de spelade slagspel. Direkt efter rundan är det prisutdelning på terrassen. På Golfaren är det pris för de lag som spelat bäst, individuella topplaceringar samt klappepriser.
Specialpris på greenfee, startavgift och ett litet välkomstpaket är 32 EUR, som betalas senast 17/2. Då är man automatiskt anmäld till alla tävlingar under dagen. Det kommer information på resmålet när och var betalning ska ske. Gäster som har greenfee biljetter till Quinta do Vale ska betala 5 EUR i startavgift och lämna GF biljetten till golfvärden. Gäster som inte reser med GolfiSpanien kan inte delta i tävlingen.

Golfbil bör förbokas, och betalas på plats i pro shopen till Quinta do Vales personal. Vi försöker sätta ihop gäster som önskar spela med golfbil, så vänligen meddela om ni önskar golfbil i samband med att ni fyller i formuläret för anmälan.
Vägbeskrivning finns på hemsidan. Körtid från Punta Umbria, ca 55 min; El Rompido, ca 50 min; Isla Canela, ca 20 min; Costa Esuri, 10 min; Olhão, ca 45 min; och Carvoeiro, ca 1 timme.

Anmälan till tävlingen är bindande, och sista anmälningsdag är den 15/2 eller så snart tävlingen är fullbokad. Anmälan måste göras via internet. Länken till anmälningsformuläret finns på vår hemsida under Nyheter alternativt direktlänk http://www.golfispanien.dk/Bokning/bokningGolfaren.php
Skynda er att boka, eftersom tävlingen på Quinta do Vale oftast blir fullbokad.
Välkomna!
GolfiSpanien