Det var riktigt varm när starten gick för vår egen version av Vasaloppet, fast med BungyPump istället för skidor och stavar. Startfältet var mindre än förra året, men det berodde säkerligen på att många istället hade valt att spendera söndagen solbadande vid poolen. Vi konstaterade att det just idag var viktigare att välja rätt deoderant än valla. 

Loppet avverkades på de vackra stigarna i naturreservatet som omger El Rompido.  Istället för 90 km, så gick loppet över 6,3 km via utkanten av södra golfbanan. Vid Mångsbroarna, de tre gångbroarna mot byn El Terrón, serverades kaffe, te och nygräddade våfflor till alla deltagare.

Samtliga deltagare fullförde loppet och efteråt var det samling och gemensam stretching. Samtliga deltagare vann funktionströjor ifrån BungyPump att använda under framtida träningspass.

BungyPump är suverän träning för golfare. De flesta viktiga golfmuskler tränas, vilket bidrar till att man kan öka eller bibehålla slaglängden när man blir äldre. Vi rekommenderar BungyPump till våra gäster, så passa på att prova tillsammans med vår personal.