Vila das Lagoas är ett lägenhetshotell som ligger femhundra meter från klubbhuset på golfklubben Salgados och den vackra stranden med samma namn. Hotellet erbjuder gratis transfer till golfbanorna Álamos och Morgado, samt gratis transfer till staden Albufeira. Det är nära till matbutik, så det är lätt att klara sig utan hyrbil. Lägenheterna med två sovrum och två badrum är moderna och rymliga på 120 m2, och det finns möjlighet att uppgradera till tre sovrum mot ett tillägg. Det finns gratis trådlöst internet i lägenheten samt i receptionen. Lägenheterna har balkongriktning nord- eller nordost. Det finns sju utomhuspooler med solsängar., och det tar endast några minuter att gå till havet. 

Lägenheterna är välutrustade med ugn, diskmaskin, mikro, spis, stor kyl och frys, tvättmaskin med torkfunktion, kaffekokare, brödrost, vattenkokare, strykjärn, strykbräda, kassaskåp och det mesta man behöver för långtidssemester. Det är stora glaspartier mot balkongen och från balkongen har man utsikt över någon av hotellets sju pooler eller trädgårdar med olivträd och palmer. I varje lägenhet finns det en platt-TV och det finns flera internationella tv kanaler, dock ingen kanal som sänder på svenska, norska eller danska.  

Det ingår städning två gånger i veckan, samt nya handdukar och lakan en gång per vecka.

Vila das Lagoas har ett spa med jacuzzi, bastu, ångbastu, diverse duschar samt avslappningsrum och ett mycket litet gym. Det lilla gymet kan användas gratis. Våra gäster har rabatterade priser till spaavdelningen och det finns månadskort, klippkort på fem gånger samt dagskort. Under vissa perioder kan gym eller spaavdelning vara stängda, men Nau hotels har alltid minst ett gym eller spa öppet dit våra gäster kan gå för att träna eller slappna av på området. Aktuell information om vilka facilitieter som är tillgängliga får våra gäster via personalen i hotellets reception. 

Området runt boendet

Det tar mindre än 5 minuter att gå till Salgados strand och närmaste mataffär. Det finns en fin strandpromenad som är utmärkt för promenader och fågelskådning.

Närmaste by är Galé, 5 minuter bort med bil. Där kan man hitta många restauranger och mataffärer. Den populäraste mataffär är Apolonia Supermercado. Här kan man hitta svensk kaviar, knäckebröd och många andra nordiska och internationella varor.

Det tar 25 minuter med transfer eller bil till staden Albufeira, som har allt man kan önska av butiker och restauranger.

Köpcentret Algarve Shopping ligger 15 minuters bilresa från Salgados. Där finns alla stora klädkedjor och mängder av restauranger.

Faro flygplats ligger 40 minuters bilresa från Salgados. Från Lissabons flygplats tar det drygt 2,5 timme med bil.

Salgados

Mer om lägenheterna

Lägenheterna med två sovrum är bokningsbara för 1-4 personer, och i lägenheterna med tre sovrum kan man bo 3-6 personer. Elförbrukningen ingår och det finns luftkonditionering i varje lägenhet där man kan ställa in den temperatur man önskar för varm eller kall luft.

I båda sovrummen finns sängar som kan flyttas isär och garderober. De flesta par som reser använder var sin garderob i var sitt sovrum, för att få plats med alla kläder och skor som man behöver för långtidsresor. I alla lägenheter finns det två badrum, och båda badrum har badkar med dusch.

I lägenheter med två sovrum är kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Det finns en vikvägg som kan dölja köksdelen vid behov.

Lägenheter med tre sovrum och två badrum på 140 m2 har separat kök. I övrigt är inredning och planlösning lik lägenheterna med två sovrum.

Lägenheterna innehåller basartiklar som man behöver för egen matlagning, stor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, brödrost, stavmixer och elektrisk kaffekokare.

Våra gäster parkerar gratis under lägenheterna de bor i. Garaget öppnas med ett nyckelkort. Det finns hiss från garaget upp till varje våning.

På balkongen finns det ett bord och fyra stolar. Hotellet har ett stort antal lägenheter till uthyrning, men de allra flesta balkonger är i nordlig riktning. Gäster som önskar att sola, har möjlighet att lägga sig i solstolarna runt hotellets sju utomhuspooler. Där finns det många solsängar där man kan vila innan eller efter golfrundan. Utomhuspoolerna är inte uppvärmda. Det finns möjlighet att uppgradera til sydlig eller västlig balkongriktning i samband med bokning. Observera att det alla uppgraderingar sker på förfrågan till hotellet, och vi måste invänta svar innan bokningen kan bekräftas. 

Receptionen på Vila das Lagoas har öppet 24 timmar om dygnet.  

Ovanför receptionen finns en bar och restaurang. Det finns även barene och  restauranger på and Nau hotell på området och på golfklubben. Under vissa perioder kan en eller flera barer och restauranger vara stängda, men Nau hotels har alltid minst en restaurang öppen dit våra gäster är välkomna och där våra matbiljetter gäller. Aktuell information om vilka facilitieter som är tillgängliga får våra gäster via personalen i hotellets reception. 

Nau Hotels & Resorts är en hotellkedja som driver flera hotell och golfbanor. Företaget ägs bland annat av en av Portugals största banker.

Det är möjlighet att boka Vila das Lagoas, även för kunder som inte spelar golf. Ta kontakt med oss för exakt pris. 

Det är möjligt att mot betalning till hotellet ha egna övernattande gäster i lägenheten från 1 till 7 nätter, så länge maxantalet för tillåtna antal gäster per lägenhet inte överskrids. All betalning sker direkt till hotellets reception, och endast där kan man få aktuella priser. Kostanden har tidigare varit 25 EUR per person person och natt Greenfee till betalande övernattande gäster har tidigare sålts av receptionen för 35 EUR. Nau hotels kan när som helst uppdatera och ändra priserna för övernattande gäster, vilket vi inte kan påverka.

Resa utan bil

Salgados är ett utmärkt resmål för den som vill resa utan bil. Det finns en mataffär med basvaror 500 meter från lägenhetshotellet, som är öppen året runt. Det är kort väg att gå till Salgados klubbhus.

Hotellet erbjuder möjligheten att åka gratis transfer till golfbanorna Álamos och Morgado. Transfer till golfbanorna bokas i samband med att man bokar sin starttid. Hotellet erbjuder också gratis transfer till Albufeira. Det går en transfer varje morgon och varje eftermiddag.

Fördelen med transfer är att man slipper att köra till och från flygplatsen, men fördelen med hyrbil är att man har friheten att se sig om på egen hand i området, samt storhandla på stora köpcentrum i städerna runt omkring. Hyrbil och transfer kan bokas i samband med bokning av ert paket med lägenhet och golf alternativt vid ett senare tillfälle via sökmotorn på vår hemsida.

Det finns prisvärd transfer till och från Faro flygplats, som man kan boka via vår sökmotor på hemsidan. Mindre transferbilar har endast plats för 1-2 personer med bagage och golfbagar, men prisskillnaden är liten för större transfer med plats för 3-6 personer med bagage och golfbagar. För aktuella priser samt boka transfer, använd vår sökmotor på hemsidan. 

Golf

Salgados, Álamos och Morgado är de tre banor som ingår i koncernen Nau Hotels. Salgados golfklubb är en 18-hålsanläggning som ligger några minuters gångväg från lägenheterna. Golfbanan är mycket lätt att gå. Hålen är något kortare i jämförelse med andra golfbanor i regionen, vilket uppskattas av de flesta seniorgolfare och damer. Utmärkande för golfbanan är alla palmer och sidovattenhinder.

Morgado och Álamos är två banor som ligger drygt 20 minuter bort från lägenheterna med bil. Hotellet erbjuder möjligheten att åka gratis transfer till banorna. Transfern bokas alltid samtidigt som starttiden, och senast 7 dagar innan speldatum. Golfbanorna ligger i ett naturskönt område norr om Portimão. Morgado är relativt öppen och endast lite kuperad. Layouten är omväxlande och hålen kantras av oliv- och Johannesbrödsträd samt många bunkrar.  

I våra golfpaket ingår golf på tre olika golfbanor, Salgados, Álamos och Morgado. I steg 3 i sökmotorn, så visas de golfalternativ som finns som tillval för reslängden och perioden. Antal golfrundor per vecka varierar med bokningens längd. Gäster som önskar spela mera golf, kan komplettera bokningen med extra greenfeebiljetter genom att köpa våra rabatterade greenfeepaket som tillval i steg 3. 

Gäster som inte spelar golf betalar ett reducerat pris. Ta kontakt med oss för exakt kostnad.

Mer information om tidbokning, bokningsrestriktioner, 9-hålsgreenfee, golfmedlemskap, golfvärd och annat golfrelaterad information

Rabatterade frukost- och middagsbiljetter

Vi säljer rabatterade frukost- och middagskuponger som gäller på alla Nau hotels restauranger på Salgados. Vilken eller vilka av restaurangerna som är öppna beror på årstid och antal bokningar som hotellen har. Personalen i hotellets reception informerar er om vilka restauranger som är öppna. 
Frukost serveras mellan 07:30–10:30 och middag mellan 19:00–22:00.  Boka det antal matbiljetter ni önskar i steg 3 i samband med bokning eller lägg till frukost- och middagsbiljetter under Mina Bokningar. Observera att dryck kommer i tillägg vid alla middagar samt att under lågsäsong så serverar restaurangerna fasta menyer istället för buffé. Matbiljetterna är inte personliga, utan kan användas fritt.

Fria resdatum på Vilas das Lagoas

Det är fria ankomstdag och avresedag, så ni kommer och reser när ni vill. Priset för boende och golf visas i sökmotorn på hemsidan för jämna antal veckor, men önskar ni till exempel 29, 34 eller 41 nätter så är det inget problem. Ni kan se priset för 28, 35 och 42 nätter på hemsidan. Ta kontakt med vår personal om ni önskar boka ett visst antal nätter som inte är jämnt delbart med 7, så gör vi bokningen manuellt.  

Visa stor Google karta »

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil