Den 2/3 är det dags för det 90:e Vasaloppet. SVTWorld direktsänder från klockan 08:00. Vi passar på att starta vår egen version av Vasaloppet fast med BungyPump istället för skidor och stavar. Vi hoppas att vi får sol och runt 20 grader, så det hade varit svårt att välja rätt valla om tävlingen gått på snö istället för på de vackra stigarna i naturreservatet som omger El Rompido. Loppet går via utkanten av södra golfbanan, över de tre broarna i västra delen av området och tillbaka via floden.
 
Istället för 90 km så går loppet över drygt 5 km. Det är heller ingen tävling som går på tid, utan vi tar en paus och serverar kaffe och våffla till alla deltagare på mitten av sträckan.

Startavgift är 3 EUR per person inklusive förfriskning efter vägen. Ta gärna med egen vattenflaska och lämna till vår personal innan start, så har ni tillgång till vatten på vår vätskekontroll. Blir någon deltagare alltför trött, så finns det möjlighet att korta av sträckan på vägen hem.

Starten går från receptionen på Marismas Club El Rompido klockan 13:30.  Eftersom det finns ett begränsat antal stavar, så måste intresserade deltagare anmäla sig. Senaste anmälningsdag är 1/3 eller så snart anmälningslistan är fulltecknad. Gäster från alla GolfiSpaniens resmål är välkomna, och anmälan kan också göras via gula pärmen i El Rompido eller via e-post till info@golfispanien.se.  

Välkomna!

GolfiSpanien