Det finns många trevliga utflyktsmål i Portugal. Våra gäster tycker om att åka till Sagres, Lagos, Tavira och Monte Gordo och ströva runt.

Den shoppingsugna åker till Vila Real, som är paradiset för den som önskar handla handdukar, dukar, överkast eller badrumsmattor. Många fyndar även kläder, väskor och smycken i den lilla staden. Det finns ett antal barer och ett litet torg, där man kan placera personer som inte är intresserade av att handla. Det finns tre bra shopping gallerior längs kusten: Algarve Forum, Faro; Agua Shopping, Portimão; och Algarve Shopping, Guia.

I Guia finns också Zoo Marine, som är en perfekt dagsutflykt för den som gillar delfiner, sjölejon och sälar. Zoo Marine har även en del karuseller för de yngsta.

Från Salgados är det drygt en timme till spanska gränsen och staden Ayamonte. Många parkerar bilen i Vila Real, i Portugal och tar färjan över till Ayamonte för att spendera några timmar där. Annars är Sevilla utan tvekan det mest populära utflyktsmålet för våra gäster. Staden är fantastisk och ett eller två besök per år gör bara att man längtar dit igen nästa år. Alla förstagångsbesökare brukar gå till katedralen eller slottet. Sevilla är en stad för njutare och där ska man inte stressa runt. Tapas ska avnjutas långsamt tillsammans med en god dryck och i trevligt sällskap. Det moriska badet i Santa Cruz ger energi till både kropp och själ och är verkligen värt inträdesavgiften.
 

 
 
 

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil