Hotell Dunas Suits ligger precis intill sanddynorna vid Salgados strand. Från hotellet har man fantasisk utsikt över havet. Hotellet ligger endast några minters promenad från golfbanan Salgados, 40 minuter från Faro flygplats och drygt 10 minuter i bil från Albufeira. En stor frukostbuffé ingår i priset, och det finns även möjlighet att boka på halvpension där middag inklusive en dryck ingår. Dubbelrummen är fina med modern inredning. För den som vill unna sig det allra bästa finns möjlighet att uppgradera till rum med havsutsikt.

Totalt har hotellet 155 rum och sviter. Alla lägenheter har balkong, luftkonditionering, kabel tv, gratis trådlöst internet, hårtork och telefon.

Dubbelrummen är på 27 m2. Design och dekor är i trendig stil. De flesta dubbelrum har utsikt över trädgårdarna, men det finns möjlighet att uppgradera till havsutsikt i steg 2 av bokningen.

Frukost och middag serveras i restaurangen på hotellet. Vid fint väder, så finns det möjlighet att sitta utomhus och äta på bufférestaurangen. För gäster som uppgraderat till halvpension, så ingår ett glas vin, öl, läsk eller vatten under middagen. Övrig dryck tillkommer. Önskar man inte halvpension, så kan man istället välja att köpa till enstaka middagsbiljetter till hotellets buffé och istället äta middag på någon av restaurangerna i Guia eller Galé. För lunch, så finns det god mat på golfklubben och många små mysiga krogar vid stranden och i byarna runt Salgados.

Hotellet har gratis internet på rummen och även i receptionen och baren. Har man inte fått nog efter golfrundan, så har våra gäster tillgång till gym och spa.

Från hotellet går man drygt 150 meter på träbroar över sanddynorna för att komma till stranden. Hotellets nio pooler ligger inbäddade mellan grönska, palmer och olivträd. Det finns 6 pooler för vuxna samt 3 barnpooler.

I Salgados naturreservatet finns många gång- och cykelstigar och ett rikt fågelliv.

Området runt boendet

Det tar mindre än 5 minuter att gå till Salgados strand och närmaste mataffär. Det finns en fin strandpromenad som är utmärkt för promenader och fågelskådning.

Närmaste by är Galé, 5 minuter bort med bil. Där kan man hitta många restauranger och mataffärer. Den populäraste mataffär är Apolonia Supermercado. Här kan man hitta svensk kaviar, knäckebröd och många andra nordiska och internationella varor.

Det tar 25 minuter med transfer eller bil till staden Albufeira, som har allt man kan önska av butiker och restauranger.

Köpcentret Algarve Shopping ligger 15 minuters bilresa från Salgados. Där finns alla stora klädkedjor och mängder av restauranger.

Faro flygplats ligger 40 minuters bilresa från Salgados. Från Lissabons flygplats tar det drygt 2,5 timme med bil.

Salgados

Mer om hotellet

Dubbelrummen är bokningsbara för 1 - 2 personer. På balkongen finns det ett bord och två stolar. Det finns många solsängar runt poolerna där man kan vila innan eller efter golfrundan. Utomhuspoolerna är inte uppvärmda. 

Receptionen på Dunas Suits har öppet 24 timmar om dygnet.  

Resa utan bil

Salgados är ett utmärkt resmål för den som vill resa utan bil. Det finns en mataffär med basvaror 500 meter från lägenhetshotellet, som är öppen året runt. Det är kort väg att gå till Salgados klubbhus.

Hotellet erbjuder möjligheten att åka gratis transfer till golfbanorna Álamos och Morgado. Transfer till golfbanorna bokas i samband med att man bokar sin starttid. Hotellet erbjuder också gratis transfer till Albufeira. Det går en transfer varje morgon och varje eftermiddag.

Fördelen med transfer är att man slipper att köra till och från flygplatsen, men fördelen med hyrbil är att man har friheten att se sig om på egen hand i området, samt storhandla på stora köpcentrum i städerna runt omkring. Hyrbil och transfer kan bokas i samband med bokning av ert paket med lägenhet och golf alternativt vid ett senare tillfälle via sökmotorn på vår hemsida.

Det finns prisvärd transfer till och från Faro flygplats, som man kan boka via vår sökmotor på hemsidan. Mindre transferbilar har endast plats för 1-2 personer med bagage och golfbagar, men prisskillnaden är liten för större transfer med plats för 3-6 personer med bagage och golfbagar. För aktuella priser samt boka transfer, använd vår sökmotor på hemsidan. 

Golf

Salgados, Álamos och Morgado är de tre banor som ingår i koncernen Nau Hotels. Salgados golfklubb är en 18-hålsanläggning som ligger några minuters gångväg från lägenheterna. Golfbanan är mycket lätt att gå. Hålen är något kortare i jämförelse med andra golfbanor i regionen, vilket uppskattas av de flesta seniorgolfare och damer. Utmärkande för golfbanan är alla palmer och sidovattenhinder.

Morgado och Álamos är två banor som ligger drygt 20 minuter bort från lägenheterna med bil. Hotellet erbjuder möjligheten att åka gratis transfer till banorna. Transfern bokas alltid samtidigt som starttiden. Golfbanorna ligger i ett naturskönt område norr om Portimão. Morgado är relativt öppen och endast lite kuperad. Layouten är omväxlande och hålen kantras av oliv- och Johannesbrödsträd samt många bunkrar.  

I våra golfpaket ingår golf på tre olika golfbanor, Salgados, Álamos och Morgado.  

I steg 3 i sökmotorn, så visas de golfalternativ som finns som tillval för reslängden och perioden. Antal golfrundor per vecka varierar med bokningens längd. Gäster som önskar spela mera golf, kan komplettera bokningen med extra greenfeebiljetter genom att köpa våra rabatterade greenfeepaket som tillval.  

Gäster som inte spelar golf betalar ett reducerat pris. Ta kontakt med oss för exakt kostnad.

Mer information om tidbokning, bokningsrestriktioner, 9-hålsgreenfee, golfmedlemskap, golfvärd och annat golfrelaterad information

Rabatterade frukost- och middagsbiljetter

Vi säljer rabatterade frukost- och middagskuponger som gäller på alla Nau hotels restauranger på Salgados. Vilken eller vilka av restaurangerna som är öppna beror på årstid och antal bokningar som hotellen har. Personalen i hotellets reception informerar er om vilka restauranger som är öppna. 
Frukost serveras mellan 07:30–10:30 och middag mellan 19:00–22:00.  Boka det antal matbiljetter ni önskar i steg 3 i samband med bokning eller lägg till frukost- och middagsbiljetter under Mina Bokningar. Observera att dryck kommer i tillägg vid alla middagar samt att under lågsäsong så serverar restaurangerna fasta menyer istället för buffé. Matbiljetterna är inte personliga, utan kan användas fritt.

Visa stor Google karta »

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil