I Salema och i de närliggande byarna finns flera trevliga restauranger. Vi har valt ut några favoriter.

Restauranger

Agua Na Boca

Bara 1 km från Salema Beach Village i den gamla, mysiga delen av Salema ligger den fina restaurangen Agua Na Boca. Det är ett perfekt ställe att besöka när någon eller något ska firas. Restaurangen är mycket populär så vi rekommenderar att man bokar bord. Priset är lite dyrare men både maten och servicen håller alltid toppklass och är väl värt ett besök.

Restaurante Atlantico Salema

På bästa plats, men fantastisk utsikt, ligger restaurang Atlantico. Nyfångad fisk och andra portugisiska rätter serveras. Priserna är något dyrare än andra restauranger i området.


Restaurante O Lourenco

Tio minuters promenad från boendet ligger Restaurante O Lourenco.Det är en liten familjägd restaurang som alltid erbjuder god mat och bra service.

Casa Pizza Restaurante Pizzaria

En kvarts promenad ner till havet ligger pizzerian Casa Pizza. Här serveras utsökta pizzor tillagade i en tradionell stenugn. Utsikten över havet är fantastisk och servicen likaså.

Cabanas Beach Restaurant

Ca 10 minuters bilfärd till Praia das Cabanas ligger denna restaurang lite undangömd på stranden. Passa på att ta en promenad längst med den fina stranden och avrunda med en god lunch på denna restaurang. Maten är alltid god och vällagad med en internationell touch.

Olhos N’Agua Restaurante

Precis nere vid havet ligger Olhos N’Agua. Här serveras nyfångad fisk dagligen och är ett utmärkt ställe att besöka för både lunch eller middag.

Bistro Central

Mindre restaurang nära stranden. Här kan man äta både frukost, lunch eller middag till ett bra pris. Oftast har restaurangen goda, prisvärda luncherbjudanden som man inte får missa.

Restaurante Concha

En enklare, liten restaurang som ligger nära stranden. Restaurangen erbjuder enklare lunch.

 
 
 

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil