GolfiSpanien Golfaren 2-boll bästboll

Castro Marim - Torsdag 23/1; Shot-gun start 09:00 portugisisk tid / 10:00 spansk tid

Har du lust att spela en annan golfbana till reducerat pris och tävla med GolfiSpaniens gäster från andra resmål? Anmäl dig då till Golfaren, månadens trevligaste tävling. Golfaren spelas som en bästboll slaggolf, där man är två personer per lag. Spela tillsammans med någon du känner och gärna umgås med, eller låt oss finna dig en partner. Känner du dig inte i toppform, så satsa på att vinna pris för bästa lagklädsel.

Förutom lagpriser, så har vi också priser för närmast hål, längsta drive för damer och herrar samt ett Open pris. Deltagare som önskar vara med och tävla om Openpriset, måste håla ut på alla hål som om de spelade slagspel. Direkt efter rundan är det prisutdelning på terrassen.

Castro Marim är rolig att spela för det är många hål nerför där bollen rullar riktigt långt. Flera av korthålen går också kraftigt nerför, vilket gör att det fin stora chanser för birdie och par för alla som valt riktig klubba. Eftersom det är några hål som går nerför, så finns det självklart några hål som går uppför också. Lyckligtvis är det inte alltför många hål som har skrålägen, vilket är en utmaning för de flesta golfare. Castro Marim har tre 9-hål-slingor.Vi spelar den minst kuperade kombinationen, som heter Grouse-Guadiana.  Grouse är den nyaste slingan, som har lite mindre träd jämfört med de två andra.  Golfbanan bjuder på flera vackra vyer och omväxlande landskap. Ruffarna är oftast relativt snälla och inte alltför sneda slag brukar oftast rulla in mot mitten av fairway.

Castro Marim är en kuperad golfbana. Gillar ni inte kuperade golfbanor så förboka en golfbil via er golfvärd. Våra gäster har ett specialpris på golfbil som är 25 EUR/par, och som betalas direkt till pro shopens personal.

 Har man haft en tuff dag på golfbanan, så glömmer man lätt det när man kliver in i klubbhuset, som är designad som en stor borg. Det serveras god mat i restaurangen. Från terrassen kan man en fantastisk utsikt.

Vi har registrering i klubbuset från 07:45 PT (PT = Portugisisk Tid) fram till 08:15. Genomgång av lokala regler och spelform startar 08:15. Sedan går alla par till respektive hål  klockan 08:40. Vi har shot-gun start kl. 09:00. Det är alltså klockan 10:00 spansk tid, eftersom Portugal är i en annan tidzon.  

Specialpris på greenfee, startavgift och ett litet välkomstpaket är 28 EUR, som betalas senast tisdag 21/1 till er golfvärd på resmålet. Av er golfvärd får ni ett litet kvitto, som ni ska lämna till vår personal på morgongen den 23/1. Önskar ni golfbil, så meddela er golfvärd det i samband med att ni betalar. Golfbilen betalas på plats.

Castro Marim ligger i Portugal och nära gränsen mot Spanien. Gäster som kommer från Spanien ska INTE betala vägtull, eftersom man kör av på första avfart. Kom ihåg att ta med passen när ni kör till Portugal. Bara någon kilometer från Castro Marim ligger grannbanan Quinta do Vale, och man väljer samma avfarter.

Vägbeskrivning finns på hemsidan. Körtid från Punta Umbria, ca 55 min; El Rompido, ca 50 min; Isla Canela, ca 20 min; Costa Esuri, 10 min; Olhão, ca 45 min; och Carvoeiro, ca 1 timme.   

Anmälan till tävlingen är bindande, och sista anmälningsdag är den 19/1 eller så snart tävlingen är fullbokad. Anmälan måste göras via internet. Länken till anmälningsformuläret finns på vår hemsida under Nyheter alternativt direktlänk http://www.golfispanien.dk/Golfaren-CM.html.  Skynda er att boka!
Välkomna!
GolfiSpanien