PlayaMarina på Isla Canela är ett boende precis vid stranden. Gästerna som bokar där har nu två spännande golfpaket att välja mellan. Det enda golfpaketet bygger på att man spelar fyra rundor i veckan och det andra är riktat till de gäster som orkar fem rundor per vecka. Eftersom det ingår många greenfeebiljetter, så är det inget problem att spela sju gånger en vecka och mindre en annan vecka. Det bestämmer gästen själv.

Alla tävlingar för gäster som bor på Isla Canela hålls på Costa Esuri. På tisdagar spelas en social tävling och på torsdagar är det en individuell tävling som räknas mot Order of Merit och Månadens Golfare. Vår golfvärd kommer också arrangera enstaka tävlingar på Quinta do Vale och Isla Canela, om intresse finns. Mer information om det finns på plats.

I golfpaketen ingår ett begränsat medlemskap på Costa Esuri med möjlighet att spela upp till tre rundor per vecka. Det begränsade medlemskapet är enbart giltigt på Costa Esuris 18 hål. I båda paketet ingår ett antal FLEXI-GF giltiga på golfbanorna Isla Canela (ES), Nuevo Portil (ES), Bellavista (ES), La Monacilla (ES), Costa Esuri (ES), Dunas de Doñana (ES) och Quinta do Vale (PT). Antalet FLEXI-GF varierar efter bokningens längd, samt om kunden vill spela fyra eller fem gånger per vecka.

Gäster som väljer paketet med fem rundor per vecka har dessutom 2 GF på Castro Marim i Portugal inkluderade i paketet. Castro Marim är en 27-hålsanläggning, 15 minuter från Isla Canela.

Gästen väljer själv på vilken golfbana de önskar att använda sina FLEXI-GF och bokar själv sina starttider på plats. Telefonnummer och e-post till samtliga golfbanor där FLEXI-GF är giltig framgår på vouchern. FLEXI-GF är personliga och kan endast bokas i samband med en GolfiSpanien golfresa och de kan aldrig köpas på plats. FLEXI-GF är giltig under samma period som den bokade golfresan. Oanvända FLEXI-GF kan inte lämnas tillbaka mot ersättning. Medlemskort för begränsade medlemskap hämtas upp i pro shopen på golfklubben. Bokade FLEXI-GF får gästen i samband med välkomstmötet dagen efter ankomst.

Via vår sökmotor finns priser för båda golfpaket. Priserna finns upplagda för alla som bokar ett jämnt antal veckor, som 28 nätter, 35 nätter, 49 nätter och så vidare. Önskar ni boka 31 nätter, så är det inget problem. Vi bokar då ert paket manuellt efter det antal greenfee ni önskar, och ni kan se priserna på hemsidan för 28 och 35 nätter.

GF = Greenfee, ES = Spanien, PT = Portugal