Marismas Club i El Rompido är ett trevligt lägenhetshotell med gångavstånd till båda golfbanorna och 300 meter till klubbhuset. Från lägenheterna har man utsikt över golfbanan och poolområdet. Alla lägenheter är rymliga på drygt 75 m2 med två sovrum, två badrum, kök samt vardagsrum och balkong. I lägenheten finns gratis trådlöst internet samt Canal+Golf och flera internationella tv kanaler. Internet finns även i alla gemensamma utrymmen samt i receptionen. Via oss kan våra gäster boka de mest populära lägenheter i byggnaden med garanterad solriktning på balkongen. Lägenhetstyperna med bestämd solriktning kallas Lägenhet Syd, Lägenhet Väst och Lägenhet Hörn.

Lägenheterna drivs av hotellkedjan Precise hotels, som investerar mycket pengar i komplexet. Lägenheterna har nyligen renoverats och uppgraderats med grå soffa, diskmaskin, skjutdörr till köket, ny köksbänk, duschkabin i lilla badrummet, sängar, bäddmadrasser, sänglinnen samt ett större urval av kuddar och täcken. Det ingår städning en gång i veckan med nya lakan och handdukar. Lägenheter som bokas endast för en vecka eller ännu kortare tid har städning varannan dag. Receptionen har öppet 24 timmar om dygnet. Våra gäster kan gratis använda inomhuspool, jacuzzi, gym, bastu och ångbastu på hotellet, som ligger 50 meter från lägenheterna. Hotellet har ett spa, som erbjuder diverse skönhetsbehandlingar, massage och där finns även en frisör. Det finns två stora utomhuspooler som hör till lägenhetshotellet samt många solsängar. Utomhuspoolerna är inte uppvärmda. På det 5-stjärninga hotellet finns en restaurang och två barer. Baren på entréplan serverar även mat och fungerar som sportbar vid fotbollsmatcher och andra större sportevenemang. I Marismas Club finns en bufférestaurang, som håller öppet från början av mars till slutet av oktober.

Vi har investerat i en egen tvättstuga, som ligger på våning 1 och som våra gäster kan använda gratis.

Det är lätt att trivas på Marismas Club.

Kampanj

Under perioden 1/12-31/1 har vi kampanjpris på alla medlemskap.

Under säsongen 2020-2021 har vi en Singelkampanj tillsammans med hotellet och alla singeltillägg på Precise lägenhetshotell Marismas Club är rabatterade.

Gäster som väljer ensamhushåll har möjlighet att till rabatterat pris boka lägenheten på Marismas Club som om det vore ett boende med endast ett sovrum, med villkoren att singelresenären inte delar lägenheten med någon annan under hela vistelsen samt att hotellet har möjlighet att låsa det mindre av de två sovrummen. I övrigt är det exakt samma lägenhet som de med två sovrum och i samma del av byggnaden. 

Området runt boendet

Det tar 20 minuter att gå från Marismas Club ner till fiskebyn genom naturreservatet. I byn finns det restauranger, barer och tapasbarer. El Rompido är en mysig liten fiskeby, som har bevarat sin charm. Det finns ingen hög bebyggelse i El Rompido. Alla hus, kyrkan och butiker är vitmålade på typiskt sydspanskt vis. Under perioden april till oktober har hotellet ett gratis tåg som går ner hamnen i El Rompido. Från hamnen går badbåten över floden till stranden. Man kan också promenera öster ut mot stränderna mellan El Rompido och Nuevo Portil.
Marinan i Rompido är skyddad av sandbanken som delar havet och floden Rio Piedras, och därför finns hundratals båtar ankrade i floden. Mellan boendet och Rio Piedras finns ett stort naturreservat med vandringsleder och cykelstigar. Hotellet har cykeluthyrning och våra gäster kan även hyra cykel till rabatterade longstaypriser via vår lokala samarbetspartner, som erbjuder cyklar med eller utan batteri.

Det tar 25 minuter med bil till storstaden Huelva, som har allt man kan önska av butiker och restauranger. Till Cartaya tar det 10 minuter med bil. 
Det går bussar från El Rompido både till Cartaya och Huelva. Via busstationen i Huelva, kan man åka vidare med buss eller tåg till Sevilla. Det kommunala transportsystemet har många brister, och man ska inte räkna med att bussar och tåg är i tid. Vi rekommenderar hyrbil till alla gäster som vill göra utflykter och resa bekvämt. 

Nära boendet finns två träningsområden, ett på södra golfbanan och ett på norra golfbanan. Området är underbart för den som gillar att träna, och speciellt på eftermiddagarna samt under lågsäsong, så finns det stor tillgänglighet till de flesta områden.

El Rompido

Mer om lägenheterna

Vi har valt ut hotellets bästa lägenheter till våra longstay gäster. Lägenheter Syd har balkong i sydlig riktning med utsikt över poolområdet i riktning mot hål 1 alternativt hål 2 och hål 6. Balkonger i sydlig riktning har sol från morgon till eftermiddagen. Sydlig riktning är den mest populära under vinterhalvåret, speciellt bland gäster som inte spelar golf varje dag utan tycker om att sitta och njuta av solen på balkongen. Lägenheter Väst har balkong i västlig riktning med utsikt mot hål 3, 4, golfbanan Norte alternativt hål 2 och poolområdet. Gäster som önskar att se solnedgången, ska välja västlig riktning. Då kommer solen sent på eftermiddagen. På balkongen finns det ett bord och två stolar, samt ett litet torkställ för tvätt.

Lägenhetstyper på Marismas Club:  Lägenhet Syd, Lägenhet Väst, Lägenhet Hörn och Lägenhet Standard

Sovrummen har uppgraderas med nya madrasser, bäddmadrasser, täcken, kuddar och sänglinnen. Inventarier i den tidigare rumstypen Comfort finns nu i alla lägenhetstyper, som numera kallas Lägenhet Syd, Lägenhet Väst, Lägenhet Hörn och Lägenhet Standard. Våra gäster, som bokar tidigt och väljer Lägenhet Syd, Lägenhet Väst eller Lägenhet Hörn, har precis som alla tidigare år möjlighet att boka de populäraste lägenheterna i byggnaden och få bekräftad riktning på balkongen.

Samtliga lägenheter av typen Lägenhet Syd, Lägenhet Väst, Lägenhet Hörn har två sovrum och två badrum, vardagsrum och kök. Det som skiljer är uteplatsen och i vilket väderstreck som balkongen är byggd.

Standardlägenheter kan numera endast bokas ospecificerade när det gäller balkongriktning och antal sovrum. Standardlägenheter finns framför allt på våning 1 och några på våning 2. Det finns inga standardlägenheter på markplan, våning 0. Gäster som bokar standardlägenhet måste vara beredda på att få balkong i nordlig riktning samt under högsäsong bli placerade i den delen av lägenhetshotellet som endast har ett sovrum.

Lägenhet Syd och Lägenhet Väst finns framför allt på våning 2 och våning 3, men det finns även enstaka lägenheter på våning 1, som inte är markplan.

Det finns endast några få lägenheter av typen Lägenhet Hörn, även kallad Hörnlägenhet, som har det allra bästa solläget i sydlig riktning och 35 m2 uteplats. Hörnlägenheter ligger längst ut i byggnaden, närmast poolen, golfbanan och havet. Alla hörnlägenheter har två solsängar som extra inventarier. Hörnlägenheter har balkong, alternativt uteplats med egen gräsmatta, och bokas mot ett pristillägg. Hörnlägenheter med uteplats och gräsmatta ligger inte på markplan, våning 0, utan ligger högre än poolområdet. Hörnlägenheterna har sol i stort sett hela dagen och kvällen.

Lägenheterna på Marismas Club är bokningsbara för 1 - 4 vuxna personer. Elförbrukningen ingår och det finns luftkonditionering i varje lägenhet där man kan ställa in den temperatur man önskar för varm eller kall luft. I båda sovrummen finns sängar som kan flyttas isär och garderober. De flesta par som reser använder var sin garderob i var sitt sovrum, för att få plats med alla kläder och skor som man behöver för långtidsresor. I alla lägenheter finns det två badrum. I det mindre badrummet finns det en dusch med ett duschdraperi. I det stora badrummet finns det badkar med dusch. Många gäster uppskattar det mindre badrummet, eftersom de slipper att gå in och ut ur badkaret och inte riskerar att halka.

Alla lägenheter med två sovrum har ett separat kök, så man slipper att se disk och matvaror när man sitter vid bordet. Köket är litet, men innehåller basartiklar som man behöver för egen matlagning, stor kyl och frys, diskmaskin, ugn med mikrovågsfunktion, brödrost och elektrisk kaffekokare.

På våning 0 i Marismas Club finns ett stort och ljust samlingsrum, som alla deltagare får använda som ett extra vardagsrum. Där spelar gästerna bridge och där har vi samlingar, golfstretch, prisutdelning och julmiddag. På våning 0 finns hotellets tvättstuga med strykjärn och strykbräda.

Vi har investerat i en privat tvättstuga enbart för våra gäster, med tvättmaskiner och en torktumlare. Våra gäster kan gratis använda tvättstugan och tvättider bokas på plats i Aktivitetspärmen.  

Gäster som inte har egen dator med kan mot betalning använda någon av internetstationerna på hotellet.

Alla lägenheter har fast telefon, dit familj och vänner kan ringa via receptionen. Marismas Club har internationell tv med många kanaler och via den nya tv:n, så kan man byta samtliga program till att visas på original språk. Det är perfekt för den som vill ha den spanska dubbade versionen. Kanalen SVTWorld är dessvärre nedlagd och finns inte längre att köpa in för hotell.

För gäster som inte varit på El Rompido sedan 2012, så har det skett stora förbättringar, så som ny tv, sängar, soffa, kyl, frys och ugn. Dessutom har telefonsystemet uppdaterats och alla lägenheter har fått nya telefoner, internet i lägenheten samt golfkanalen.

Parkering

Våra gäster parkerar gratis i garagen på våning 0, under lägenheterna, och tar hissen upp till lägenheten. Det finns gott om parkeringsplatser och är inget som behöver bokas. Det finns även parkering utomhus i nära anslutning till receptionen. Gäster med husbil har möjlighet att gratis parkera på hotellets bussparkering, drygt 50 meter bort från lägenhetskomplexet.

Övernattande gäster i lägenheten

Det finns möjlighet att ha övernattande gäster i lägenheten mot betalning, om man följer hotellets bokningsregler. Dessutom finns det möjlighet att boka en extra lägenhet till rabatterat pris för vänner eller familj som kommer på besök. Läs mer...

Resa utan bil

El Rompido är ett utmärkt resmål för den som vill resa utan bil. Det finns en liten närbutik med basvaror 30 meter från receptionen, som är öppen året runt, förutom från julhelgen till slutet av januari. Det finns tre matbutiker i byn. Två av dessa butiker kör hem matkassar, så att man slipper att bära. Den som vill promenera hem med matvarorna, bör ta med en ryggsäck till Spanien. Det tar ungefär 20 minuter att gå hem från närmaste större matbutik.

Det finns prisvärd busstransfer samt privat transfer till El Rompido. Fördelen med transfer är att man slipper att köra till och från flygplatsen, men fördelen med hyrbil är att man har friheten att se sig om på egen hand i området, samt storhandla på stora köpcentrum i städerna runt El Rompido.

Priserna på hyrbil har gått ner avsevärt senaste åren, om man hämtar hyrbilen vid ankomst till Faro eller Malaga. Hyrbil och transfer bokas på separat bokningsbekräftelse via vår sökmotor på hemsidan. Där finner ni också aktuella priser.

Halvpension, frukost och rabatterade matbiljetter

Gäster som önskar ha det riktigt bekvämt, kan boka på halvpension till förmånligt pris. Longstay gäster som enbart önskar enstaka frukost- eller middagsbiljetter kan köpa det som tillval till rabatterat pris. Matbiljetterna är giltiga alla dagar och är inte personliga, och varje gäst väljer precis det antal biljetter de önskar att köpa. Aktuella priser för matbiljetter samt pension finns i steg 3 av bokningen under rubriken Tillval.  

Upplevelser ni inte ska missa

Aktivitet
Följ med på BungyPump längs stigarna i naturreservatet och floden Rio Piedras runtom Marismas Club.

Matupplevelse
Prova regionens fantastiska räkor, gambas blancas, på restaurang Doña Gamba tillsammans med ett glas vin från Condado de Huelva

Dagsutflykt
Besök Aracena och Grutas de Maravillas. Beställ lokalproducerad pata negra, världens bästa skinka, och ge smaklökarna en upplevelse.

Guidad utflykt
Upptäck vackra Sevilla och njut av underbara tapas och gott rödvin.  
 

Golfbana

 • Reception 24 h
 • Wi-Fi Gratis
 • Internetstation Ja
 • Pool Ja
 • Spa Gratis
 • Gym Gratis
 • Parkering Gratis
 • Restaurang Ja
 • Bar Ja
 • A/C Ja
 • Internationell tv Ja
 • Kassaskåp Gratis
 • Telefon Ja
 • Hårfön Ja

Hotell

Visa stor Google karta »

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil