På lägenhetshotellet Leo Deluxe i Punta Umbria finns gratis trådlöst internet i lägenheten, närhet till havet, samlingsrum och luftkonditionering. Det ingår städning med nya lakan och handdukar, en gång i veckan. Det finns också ett mycket litet gym med några få träningsredskap, som våra gäster har gratis tillgång till. Hotellet har en mindre spaavdelning med bastu och jacuzzi, som våra gäster kan använda till rabatterat pris. Det finns ett utbud av internationella tv kanaler. Hotellet har dessutom investerat riktigt mycket pengar när det gäller ett nytt, trådlöst system för internet, vilket kommer att  underlätta för utländska gäster som vill streama tv från hemlandet.  

När Leo Punta Umbria Deluxe öppnade i 2010, så var det första lägenhetshotellet i området av kategorin fyra nycklar, vilket motsvarar ett femstjärnigt hotell med 24 timmars reception. Lägenheterna har alla samma moderna inredning, men det finns små variationer när det gäller planlösningen. Storleken på lägenheterna är mellan 67 - 70 m2. Balkongerna är på drygt 8 m2. Det finns rostfria vitvaror och fototapeter av växter. Vi rekommenderar våra gäster att ta med dukar, ljus, foton och andra inredningsdetaljer för att mjuka upp inredningsstilen, som är modern. 

Kampanj

Punta Umbria är en prisvärd destination. Våra golfpaket är ännu mera överkomliga under årets vinterkampanj, som gäller alla bokade nätter från mitten av november till slutet av januari.

Under säsongen 2019-2020 erbjuds alla våra gäster, som bokar ett medlemskap med fri golf på La Monacilla, möjligheten att slå en gratis hink med range bollar varje dag de är på golfklubben. Det är perfekt för alla som önskar att värma upp inför rundan eller för den som vill träna. 

För den som älskar att träna, så finns nu också ett erbjudande att köpa till fria rangebollar på La Monacilla, som bokas som tillval i steg 3 i samband med bokning. 

Avgiften för uppgradering till snabbare trådlöst internet är borttagen, och wifi är numera gratis för alla gäster och för ett obegränsat antal enheter.  

Området runt boendet

Att gå till stranden tar bara någon minut. Lägenhetshotellet ligger så nära stranden som det är tillåtet att bygga. För att komma till havet, går man en kort bit genom det naturskyddade området över vackra träbroar. Broarna har byggts för att man inte ska skada djur och natur när man går över sanddynerna. Parallellt med stranden går en belagd cykel och promenadväg, som både turister och lokalbefolkningen använder till motion och nöje. Gång- och cykelvägen, som kallas den gröna vägen, går både till Punta Umbria, Huelva och El Portil. Den går precis utanför lägenhetshotellet, vilket är perfekt för den som har lust att ta promenader och cykelturer. Till höger om lägenheterna finns ett naturreservat.

För den som önskar att gå till en bar eller ett café, så är det bara några minuters gångväg. Vill man gå in till Punta Umbria centrum till gågatan, så tar det drygt 20 minuter via gröna vägen. På väg mot gågatan, så passerar man ett stort antal butiker, restauranger och caféer. Vill man köra bil till gågatan i Punta Umbria centrum, så tar det bara några minuter. Att köra bil till storstaden Huelva, huvudstaden i regionen, tar ungefär 15 minuter på motorvägen. 

Mer om lägenheterna

Alla lägenheter har två sovrum, ett badrum samt ett vardagsrum med ett kök i en öppen planlösning. Köket har fyra kokplattor, mikro med grillfunktion, stor kyl och frys, ordentlig fläkt och bordsugn. Det finns ingen diskmaskin i lägenheten, men i övrigt finns det mesta man behöver för självhushåll. Lägenheterna har stora glaspartier i vardagsrummet, som har utgång till balkongen. Det finns en gemensam tvättstuga på bottenvåningen i byggnad A med flera tvättmaskiner och torktumlare, som våra gäster använder gratis.

Leo Deluxe lägenheterskomplex är uppdelat i tre husblock. Byggnad A har många lägenheter, samlingsrum och reception. Byggnad B är betydligt mindre och några få lägenheter. Byggnad C är mycket liten och ligger närmast naturområdet. Där finns endast ett fåtal lägenheter.  Alla byggnader har parkering under husen samt en bottenvåning, våning 1, våning 2 och våning 3. Våra gäster som bokar flera månader eller tidigt bor på våningarna högst upp med havsutsikt.

På bottenvåningen i byggnad A finns ett samlingsrum med bord och stolar, soffor, tv samt stora bokhyllor. Bokhyllorna är fyllda med böcker från SoloGolf | GolfiSpanien bibliotek på svenska, norska, danska och finska. Biblioteket är gratis att använda för våra gäster.

Lägenhetstyper på Leo Deluxe: Standard, Hörnlägenhet sydost-sydväst och Hörnlägenhet väst

Det finns tre olika typer av lägenheter. Det största antalet lägenheter har balkong i sydostlig riktning med sol från morgonen fram till eftermiddagen. Havsutsikten är lateral från dessa lägenheter, men det enda som finns mellan havet och lägenheterna är en mindre väg och vackra pinjeträd och rakt fram ser man ett nytt hotell. Sydost är en populär solriktning under vintermånaderna, speciellt bland gäster som inte spelar golf varje dag, utan tycker om att sitta på balkongen när solen är som varmast. Det finns också enstaka lägenheter i västlig riktning, med vi rekommenderar inte våra gäster att boka dem. De har endast sen kvällssol under vinterhalvåret och begränsad utsikt, eftersom de ligger allt för tätt ihop med nästa husblock.

Det finns ett fåtal hörnlägenheter som ligger på gaveln av alla tre byggnader i riktning mot stranden. De mest populära hörnlägenheterna har L-formade balkonger i sydostlig-sydvästlig riktning, med sol från morgon till kväll. Dessa lägenheter har den största balkongen. Det finns också hörnlägenheter som har balkongen i västlig riktning, med eftermiddags- och kvällssol. Dessa balkonger är mindre än motsvarande hörnlägenhet i sydostlig-sydvästlig riktning, men köket är något större och har en annan planlösning.

Övernattande gäster i lägenheten

Gäster som planerar besök ska ta kontakt med SoloGolf | GolfiSpanien för offert.

Resa utan bil

Punta Umbria är den destination där man behöver tillgång till hyrbil, eftersom det inte finns någon golfbana i anslutning till lägenhetshotellet. Gäster som bokar fri golf på La Monacilla har möjlighet att gratis förvara golfbagen på klubben, vilket underlättar för de par som delar på en hyrbil.

Halvpension, frukost och matbiljetter

Leo Punta Umbria Deluxe har ingen matservering vintertid. Det finns ingen möjlighet att boka pension eller matbiljetter. Det finns många caféer och restauranger inom femton minuters promenad från hotellet.

Upplevelser ni inte ska missa

Aktivitet
Var med på Karnevalgolfen på La Monacilla och upptäck vad kul och annorlunda det är att spela i maskeraddräkt.

Matupplevelse
Köp Punta Umbrias bästa grillade kyckling pollo asado och välj mellan tre goda såser. Ta med en flaska vin, glas, tallrik samt handduk och njut av mat och dryck på stranden, som bara ligger några hundra meter från centrum. 

Dagsutflykt
Besök den stora matmarknaden i Huelva och handla solomillo de cerdo Ibérico, mörk och smakrik fläskfilé från grisarna runt Jabugo och Aracena, samt traktens bästa grönsaker.

Guidad utflykt
Följ med på vår guidade tapasutflykt till de mysigaste barerna i Huelva.  
 

Golfbana

  • Stad Huelva 20 km
  • Reception 24 h
  • Wi-Fi Gratis
  • Pool Ja
  • Stad Punta Umbria 2,2 km
  • Golfbana Bellavista 16,5 km
  • Golfbana La Monacilla 17 km
Visa stor Google karta »

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil