Har du lust att träna och spela golf under jullovet? Kanske vill du spela tävlingsgolf på en av de finaste golfbanorna i Algarve?
Under december och januari erbjuder vi kampanjpriser och lägenhetshotellet erbjuder extra transferservice till juniorer och deras familjer.

Medlemskap på Vila Sols 27-hålsanläggning med fri golf och boende på topprankat lägenhetshotell några minuter bort från klubbhuset är ett perfekt alternativ för dig som satsar på att ta ditt spel till nästa nivå. Res till Algarve med din familj, med klubbens tränare eller andra elitsatsande juniorer.

Ladda ner PDF med mer information

Specialpriser juniorer samt föräldrar december 2019 och januari 2020

Priserna inom parentes visar exakt belopp med två decimaler som visas i sökmotorn vid bokning.

Lägenhet inkl. fri golf VilaSol och transfer t.o.r. Faro flygplats

4 personer delar lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum

14 nätter 744 € per person (743,82 €)
21 nätter 1046 € per person (1046,28 €)


Lägenhet inkl. fri golf VilaSol och transfer t.o.r. Faro flygplats

3 personer delar lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum

14 nätter 789 € per person (788,87 €)
21 nätter 1109 € per person (1109 €)


Lägenhet inkl. fri golf VilaSol och transfer t.o.r. Faro flygplats

2 personer delar lägenhet med 1 sovrum och 1 badrum

14 nätter 845 € per person (845,20 €)
21 nätter 1192 € per person (1191,84 €)


Priset blir billigare per person, ju fler som delar lägenhet. Det är fri ankomstdag, fri avresedag och fri reslängd, så välj exakt de datum som passar bäst för dig. Priserna ovan är för 2 respektive 3 veckor, men det finns medlemskap med fri golf för alla typer av vistelser, bara du stannar minst 14 nätter. Ta kontakt med oss för att få pris för extra nätter. 

Är du intresserad av att resa, så börja med att leta möjliga flyg till Faro-Algarve i Portugal. Både SAS och Norwegian flyger direkt till Faro flygplats, som bara ligger drygt 20 minuter bort från Vilamoura med bil eller transfer. Flygbiljett ingår inte i priset, utan det bokar varje resenär själv. SAS erbjuder ofta riktigt bra priser för de resenärer som kan åka på ungdomsbiljett. Även Norwegian brukar erbjuda prisvärda biljetter under december och januari. 

Det tar drygt 2,5 timmar i bil ifrån Lissabon flygplats till Vilamoura, vilket kan vara ett bra alternativ för den som har körkort samt möjlighet att hyra bil. 

Transfer t.o.r. Faro flygplats ingår i paketpriserna ovan, men vid bokning via vår hemsida så bokas golf och boende för sig och flygplatstransfer bokas på en separat bekräftelse. Flygplatstransfer ett frivilligt tillval. Gäster som istället väljer hyrbil betalar inte för transfer, utan får ett lägre pris för enbart boende och golf via sökmotorn jämfört med paketpriserna ovan, som inkluderar flygplatstransfer.

Om någon resenär inte spelar golf, så erbjuder vi longstaypriser utan golfmedlemskap. Ta kontakt med oss för exakt pris.

Lägenhetshotell Pine Hills Vilamoura

Exklusiva lägenhetskomplexet Pine Hills Vilamoura ligger två minuter med bil eller transfer från Vila Sols 27-hålsanläggning och 22 km från Faro flygplats. Välj mellan lägenheter med ett, två eller tre sovrum. I lägenheterna finns det mesta man behöver för longstay som tvättmaskin, diskmaskin, spis, ugn, mikrougn, kyl och frys, kaffekokare och vattenkokare. Quarteira och Vilamoura centrum ligger 3,5 km bort och det finns hundratals restauranger i området. Det ingår slutstädning samt städning en gång i veckan med nya lakan och handdukar. Alla lägenheter har luftkonditionering och gratis trådlöst internet. 

Lägenhetshotellet Pine Hills Vilamoura har vunnit World Travel Awards utmärkelse för sin fantastiska service och fina lägenheter. Hotellet erbjuder fler än 200 tv-kanaler, bland annat Sky Sports Golf samt ett 20-tal sportkanaler.  Hotellet erbjuder gratis skjuts till mataffären i Quarteira, Vila Sol golfklubb, Vilamoura marina samt den populära stranden Falésia. Transfern går året runt, alla vardagar mellan 09:00 och 17:00. Intresserade gäster ska boka transfer via receptionen. Läs mer om lägenheterna

Vila Sol golfklubb Vilamoura

Vila Sol har 27 hål som designats av Donald Steel. Golfbanan har varit värd för många stora mästerskap, så som Portuguese Open 1992 och 1993 samt kvalet till den europeiska seniortouren.

Greenerna är välskötta och relativt stora. Alla tre slingor är lätta att gå och det är kort avstånd mellan green och nästa tee. Alla tre slingor startar och slutar nära klubbhuset.

Vila Sol har en range, puttinggreen, chippinggreen och övningsbunker. Det finns även möjlighet att träna på andra sidan rangen vid golfakademin. 

WAGR tävling Quinta do Lago Junior Open 27-30/12

Är du 21 år eller yngre och på plats i Vilamoura precis innan nyår, så ta chansen att spela en av Algarves absolut bästa golfbanor. Quinta do Lago är ett av Europas högst rankade golfresort. Laranjal är en av tre golfbanor på området, och anläggningen är oftast i fantastiskt fin kondition. Laranjal är en favoritbana bland många pron och amatörer, och golfbanan blev framröstad som Portugals bästa i samband med Portuguese Travel Awards 2011. Anläggningen är byggd på en apelsinodling och bermuda fairways kantas av korkekar och pinjeträd. Greenerna av Penn A4 gräs är ondulerade och snabba.

Quinta do Lago Junior Open 2019 spelas i fem olika ålderskategorier och är även indelad i flick- respektive pojkklasser:

Klass 1 21 år: Juniorer födda 1998 eller senare. WAFR tävlingen spelas som 54 hål (3*18 hål) slagspel med openklass och nettopris.

Klass 2   16 år. Juniorer födda 2003 eller senare. Tävlingen spelas som 54 hål (3*18 hål) slagspel med openklass och nettopris.

Klass 3 14 år. Juniorer födda 2005 eller senare. Tävlingen spelas som 54 hål (3*18 hål) poängbogey med openpris.

Klass 4 ≤ 12 år. Juniorer födda 2007 eller senare- Tävlingen spelas som 54 hål (3*18 hål) poängbogey med openpris.

Klass 5 ≤ 10 år. Juniorer födda 2009 eller senare. Tävlingen spelas som 18 hål (2*9 hål) poängbogey. Junior under 8 år måste ha vuxen som caddy.

Officiell dag för inspelsvarv är den 27/12, och pris för rabatterad greenfee under inspelsvarv är 25 €. Ordinarie greenfee på Laranjal är 118 € per runda.

Kostnaden för startavgift i klass 1-4 är 75 € och inkluderar en gåva vid incheckning och greenfee alla tävlingsvarv. Startavgiften för klassen under 10 år är reducerad till 50 €, eftersom de yngsta spelar färre hål och endast två dagar.

Caddy är tillåtet för alla juniorklasser under tävlingen.

För att anmäla dig till tävlingen, gå in på hemsidan https://www.quintadolago.com/en/junior-open-2019/ och under rubriken REGISTRATIONS ONLINE längst ner på sidan finns gröna knappar med texten Register Now. Välj klass och fyll i informationen för tävlingsanmälan. Behöver du hjälp, så hör av dig till oss via e-post info@golfispanien.se. Detaljerade tävlingsbestämmelser finns under länken https://www.quintadolago.com/en/junior-open-2019/tournament-rules/.

Rabatterat juniorpris för sving- och puttanalys

På baksidan av Vila Sol range ligger en golfakademi med ett fantastiskt utbud när det gäller analysverktyg för elitsatsande golfare. Via akademin kan du få tillgång till V1-videoanalys, 3D biomekanisk analys, SAMBalanceLab och SAM PuttLab,vilket är hjälpmedel som används av de flesta tour spelare på PGA och LPGA. Här får du en unik möjlighet att analysera och förbättra alla delar av spelet, och om du vill kan din data skickas via e-post till din coach. Som elitjunior och vår resenär betalar du bara 25 € för 60 minuter, oavsett vilket av hjälpmedlen du önskar att använda.

Elitsatsande juniorer har också möjlighet att köpa rangebollar via akademin och använda övningsområdet på baksidan av rangen, som erbjuder en lugnare miljö för träning.

Varför erbjuder ni jullovsspecial till juniorer?

Vi på SoloGolf | GolfiSpanien firar 15-årsjubileum under vinter 2019 när det gäller longstayresor för golfare. Vi som arbetar dagligen med företaget är PGA utbildade golfinstruktörer och före detta elitgolfare, och numera föräldrar till en dotter med ambitioner att spela golf på högsta nivå. I samband med att Quinta do Lago arrangerar den första WAGR-tävlingen på Algarvekusten, så tycker vi att skandinaviska ungdomar bör få information om möjligheten att komma till Portugal och träna på högklassiga golfbanor till förnuftiga priser. Vi har resegaranti och golfresenärer från Sverige, Norge och Danmark. Det är också en möjlighet för juniorer att besöka Vilamoura och lära sig mer om nystartade Edge Golf College, som kommer att erbjuda utbildningar i Tournament Performance Golf and Business Development i samarbete med University of Central Lancashire.

Hur bokar jag?

Börja med att boka flygbiljett. Är du van att boka via datorn, så kan du i nästa steg boka golf och boende via vår sökmotor. Gå in på hemsidan www.sologolf.se eller www.golfispanien.se och hitta sökmotorn högst upp till vänster på startsidan.

 1. I fältet Incheckningsdag, välj det datum när du kommer att checka in på lägenhetshotellet. 
 2. I fältet Resmål | Hyrbil | Transfer välj Vilamoura | Algarve
 3. I fältet Välj reslängd, välj de antal nätter om du kommer att stanna.
 4. I fältet Välj antal personer som delar boende, välj det antal som representerar hur många som kommer att bo i lägenheten. Alla barn som ska spela golf räknas som vuxna, oavsett om de är under 12 år.
 5. Tryck på knappen Boka Nu.
 6. I steg 2, tryck på knappen Gå Vidare.
 7. I steg 3, fyll i personuppgifter på alla resenärer. 
 8. I steg 3, fyll i fältet Kampanjkod: med rabattkoden RABATT-14-20 för reslängd mellan 14 till 20 nätter alternativt RABATT-21-28 för reslängd mellan 21 och 28 nätter. Har du problem med kampanjkoden, så kan vi hjälpa till att lägga in den om du skickar en e-post till ekonomi@golfispanien.se.
 9. Beställ eventuella tillval som golfvagn, elvagn eller golfset.
 10. I steg 4, tryck på knappen Bekräfta för att skicka bokningen direkt till lägenhetshotellet och golfklubben. Bokningen innehåller ingen kostnad ännu för transfer t.o.r. till Faro flygplats, utan det bokar vi åt er på en separat bekräftelse.
 11. Skriv ner ditt kundnummer och bokningsnummer.
 12. Önskar du transfer t.o.r. Faro flygplats, så skicka en e-post till info@golfispanien.se med ditt bokningsnummer, flygnummer för ankomst och avresa samt flygtider, så bokar vi privat transfer åt dig och medresenärer. Kostanden för transfer kommer på en separat bekräftelse, och summan av de båda bekräftelserna motsvarar paketpriserna ovan.

Ta kontakt via e-post för pris för yngre syskon eller föräldrar som ska följa med utan att spela golf. Detsamma gäller om ni har frågor om destinationen, golftävlingen eller golfklubben.

Våra resenärer spelar golf på dagarna, så vi har telefontid mellan kl. 15:00-22:00. Ring oss på 08-559 21 240 eller +(46) 8 559 21 240.

Vi hoppas att jullovet 2019 blir ditt bästa hittills och vet att du kommer ha en god möjlighet att utveckla din golf under veckorna på Algarvekusten.

Hjärtligt välkomna!

SoloGolf | GolfiSpanien