Shot-gun start kl. 10:00

Hjärtligt välkomna till vår jubileumstävling  på La Monacilla golfklubb tisdagen den 19/11. Tävlingen spelas som en bästboll med fyra deltagare per lag, där de två bästa resultaten räknas på varje hål och det kommer några små överraskningar ute på golfbanan. Förutom lagpriser, så delar vi även ut individuella pris till bästa dam och bästa herre. Deltagare kan antingen anmäla sig som ett eget lag, alternativt så skapar vår personal lag av intresserade par och singlar som anmält sig. Prisbordet innehåller diverse jubileumsartiklar, förutom en del lokala produkter.

Pris per person är 35 €, inklusive greenfee och startavgift. Gäster som är medlemmar på La Monacilla betalar endast 7,50 € i startavgift.  

Alla deltagare ansvarar för sin egen transport till golfbanan. Om ni önskar finns det möjlighet till rabatterad pris på taxi, som tar upp till 8 personer, för 60 € tur och retur från destination El Rompido. Bokning av taxi görs via e-post info@lamonacillagolf.com och betalning sker direkt till chauffören. En dryck och två tapas efter rundan kostar 6 €. Betalning av tapas sker till restaurangens personal, men anmälan ska göras senast 14/11 eller i samband med betalning av startavgift till er golfvärd. Mer information om tapas och transfer får ni av er golfvärd i samband med Kontorstid samt Socialkväll-Aftergolf.

La Monacilla är en golfbana som ligger några kilometer väster om Huelva, huvudstaden i regionen med samma namn. Banan är relativt platt och lätt att gå. För er som behöver golfbil har vi ett specialpris på 25€, som betalas i proshopen innan rundan.

Det finns ett begränsat antal platser för tävlingen, som fördelas efter anmälningsordning. Anmälan till tävlingen är bindande och görs lättast via länken www.golfispanien.se/golfaren.

Betalning för golftävlingen ska ske till er golfvärd senast 14/11, och helst i samband med kontorstid. På destinationerna Carvoeiro och El Rompido, där vi har betalningsterminal, sker betalning med kontokort. Övriga destinationer betalar med kontanter till golfvärden.

Vi ser fram emot en jättetrevlig dag och önskar alla intresserade hjärtligt välkomna!


Katharina, Peter, Gullbritt, Evalena, Christina och Tony

SoloGolf |GolfiSpanien