Isla Canela ligger precis utanför Ayamonte. Ön Isla Canela är ett fantastiskt område för golf, bad, cykling och promenader. Isla Canela är en parkbana. Många av hålen kantas av palmer och sidovattenhinder. Det är en golfbana som är lätt att gå och passar alla handicapklasser. Golfbanan är utmanande för alla, även gäster med lågt handicap. På många av hålen frestas man att gå för greenen över vattenhinder, när det bästa oftast är att spela säkert med en kortare klubba och satsa på ett bra inspel.

Första 9 och sista 9 är relativt olika. Första nio hålen gäller det att försöka träffa fairway, och det är oftast viktigare att slå rakt än långt. Sista 9 är lite öppnare, med en blanding av lätta och svåra hål. Hål nr 14 är något att bita i för de flesta golfare. Hålet har hcp 1 och det gäller att undvika både vatten och bunkrar.

Klubbens projekt de närmaste två säsongerna är att sakta byta ut gräset på fairway mot en tåligare Bermuda. Gräset som klubben önskar kallas för Princess bermuda, och är en av de mest populära bermudasorterna. Det nya gräset kommer att ge bättre rull på fairway och kräva mindre bevattning.

Klubbhuset är mycket hemtrevligt och har en härlig terrass för glada stunder efter rundan. Restaurangen serverar också bra mat och goda tapas.

Specialpris långtidshyra

Betalas direkt till pro shopen

Golfbil30 €-dag 250 € - månad 200 € - 8 gånger

Elvagn10 €-dag 120 € - månad -

Vagn4 €-dag 48 € - månad -

Golfbana

Visa stor Google karta »

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil