Pestana Gramacho Residence är ett nytt lägenhetshotell nära tee på hål 8 på Gramacho golfklubb. Det är ett 4-stjärnigt lägenhetshotell med det mesta man behöver för ett bekvämt långtidsboende. Grundpriset som visas i sökmotorn är för studiolägenhet, men det finns möjlighet att uppgradera till lägenheter med ett sovrum eller två sovrum. Lägenheterna har stor spis och ugn, mikrovågsugn, kylskåp och frys, diskmaskin, kaffekokare, tvättmaskin, trådlöst internet i lägenheten samt kassaskåp. Det ingår städning två gånger i veckan och gratis transfer från boendet till klubbhuset på Gramacho, Pinta och Pestanas träningsområde och range.

Komplexet är byggt för att samtliga gäster ska få maximalt med sol på sina uteplatser och balkonger, som alla har solriktning syd eller väst. Från balkongerna ser man ut över hotellets trädgårdar och delar av Gramacho golfklubb. Det tar mindre än 10 minuter att gå till klubbhuset.

Kampanj

Lägenhetshotellet Gramacho Residences har nyligen öppnats. Under hela säsongen har vi kampanjpris på alla golfpaket som omfattar fri Premium golf på det nya lägenhetshotellet. Fri Premium golf innebär ett medlemskap med fri golf där samtliga golfrundor kan förbokas i samband med bokning. Det är ett utmärkt alternativ för den som vill spela mycket golf.

Det finns möjlighet att förboka en golfrunda per dag. Gäster med fri Premium golf ska bara meddela vilka datum de önskar spela, på vilka golfbanor och ungefärlig tid, så bokas närmaste lediga starttid. Det finns även möjlighet att spela mer än en runda per dag, för den som orkar och vid mån av plats. Efter avslutad 18-hålsrunda, så ta kontakt med personalen på golfklubben och fråga om det finns ledig starttid senare samma dag.     

Området runt boendet

Till Carvoeiro centrum är det 3,8 km från boendet och till Ferragudo centrum 5,5 km. Närmaste mataffär ligger precis mitt emot klubbhuset på Gramacho, ungefär 1 km från boendet. Närmaste restaurang finns på Gramacho golfklubb.

Det finns ingen inomhuspool eller spa på Gramacho Residences, utan alla gäster erbjuds att gratis använda inomhuspool, bastu och jacuzzi på Gramacho golfklubb.

Mer om lägenheterna

Incheckning sker via receptionen på Gramacho Residences, som är öppen alla dagar och dygnet runt. Det är alltså inga problem för alla som har sen ankomst och behöver checka in efter midnatt.

Lägenhetshotellet är byggt i två våningar. Gratis parkering finns framför lägenheterna på uppfarten mot receptionen. Runt hotellet växer olivträd, mandelträd och palmer. Bakom receptionen finns en stor utomhuspool, som inte är uppvärmd.

I lägenheterna med ett sovrum kan sängarna flyttas isär i de allra flesta lägenheter. Några få lägenheter med ett sovrum har dubbelsäng. I lägenheten med två sovrum finns två separata sängar i ena sovrummet och en stor dubbelsäng i det andra sovrummet. Dubbelsängen kan oftast bytas ut mot två fristående sängar. Ta kontakt med receptionen direkt efter incheckning. 

Det finns ett urval av internationella tv kanaler samt portugisiska kanaler som visar tv serier och filmer på engelska. Det finns ingen svensk kanal. I samband med större fotbollsevenemang, så visas matcher på storbildstv i restaurangen på Gramacho.

Utöver internet i lägenheten, så finns det också gratis trådlös internetuppkoppling i receptionen och andra gemensamma utrymmen. Hotellet har en egen bar intill receptionen, som även serverar enklara tilltugg.

Lägenhetstyper på Gramacho Residences

Studiolägenheten är på 40 m2 och finns en trappa upp. Sovrum och vardagsrum är i öppen planlösning. Kök och badrum är två separata små rum. Till studiolägenheterna tillhör en takterrass samt en balkong i motsatt väderstreck.

Lägenheterna med ett sovrum är på drygt 60 m2. På entréplan finns hall, kök och vardagsrum, med utgång till en balkong. Sovrum och ett badrum inklusive badkar finns en trappa ner. Från sovrummet kommer man ut till en terrass på 10 m2.

Lägenheterna med två sovrum har tre våningsplan och är på 80 m2. På entréplan finns hall, kök, gästtoalett, vardagsrum och balkong. En trappa ner finns ett sovrum, ett badrum med badkar och en terrass. På översta våningen finns ett sovrum och en balkong.

Övernattande gäster i lägenheten

På Pestana Gramacho Residence lägenhetshotell finns ingen möjlighet att ha egna övernattande gäster i lägenheten som inte bokar eget golfpaket. Gäster som får besök av familjemedlemmar kan hyra en extra lägenhet eller hotellrum. Ta kontakt med SoloGolf | GolfiSpanien för mera information.

Resa utan bil

Är man på plats under lång tid, så rekommenderar vi absolut hyrbil för gäster som väljer att bo på Gramacho Residences, men man klarar sig bra även utan hyrbil om man bokar transfer och mest spelar på Gramacho och Pinta.

Via vår sökmotor kan man boka privat transfer till och från Faro flygplats. Se sökmotorn för aktuella priser.

Boendet erbjuder gratis transfer från boendet till klubbhuset på Gramacho golfklubb, Pinta golfklubb samt träningsakademin. Transfern kör mellan kl. 08:00 till 23:00.

Via boendet kan man betala för transfer till golfbanorna Alto, Silves och VilaSol. Transferbussen har plats för 1-8 personer, och man betalar per transfer, inte per person. Priset för transfer tur och retur till Alto är 60 €; Silves 50 €; och VilaSol 240 €.

Halvpension, frukost och rabatterade matbiljetter

Det finns möjlighet att köpa frukost eller halvpension som tillval. All mat serveras i klubbhuset på Gramacho golfklubb. Priset för dryck tillkommer under middagen. Det finns inga matbiljetter att köpa för gäster som bor på Gramacho Residences. Varje gäst betalar direkt på restaurangen på Gramacho, och priserna på mat och dryck är rimliga.

Golf

Gramacho, Vale da Pinta, Silves, Alto och VilaSol är de fem golfbanor i regionen Algarve som ingår i koncernen Pestana. Golfbanorna Gramacho och Vale da Pinta ligger i utkanten av byn Carvoeiro, nära Lagoa. Silves och Alto ligger drygt 20 minuter bort från boendet med bil. Till 27-hålsanläggningen VilaSol tar det ungefär 45 minuter med bil via väg N-125.

Via vår sökmotor visas olika greenfeepaket alternativt golfmedlemskap. All information om starttider, tidbokning, golfvärd för destination Carvoeiro finns på vår hemsida. Läs mer >>

Gäster som önskar spela mera golf eller ännu fler golfbanor, kan komplettera bokningen genom att köpa rabatterade Flexi-greenfee som tillval i steg 3 i samband med bokning. 

Gäster som inte spelar golf betalar ett reducerat pris. Ta kontakt med oss för exakt kostnad.

Upplevelser ni inte ska missa

Aktivitet
Promenera längs de nybyggda träbroarna ovanför klipporna, precis öster om Carvoeiro strand. Den modiga klättrar ner och ut till klippan längst ut mot havet för en oförglömlig selfie.  

Matupplevelse
Har ni något att fira, så besök Bon Bon eller Ocean, två krogar med Michelinstjärnor i närområdet runt byn Carvoeiro.  

Dagsutflykt
Besök Silves, kämpa uppför backen till borgen och ät sedan kyckling piri-piri nere vid floden.

Det vi gillar mest med lägenhetshotellet Gramacho Residences

Gratis transfer från boendet till klubbhuset på Gramacho, golfakademin samt Pinta golfklubb.
Möjligheten att boka så många starttider man önskar redan vid bokningstillfället.
Gratis internet i lägenheten och alla allmänna utrymmen.
Socialt boende med balkonger i bra solläge.