GolfiSpanien Golfaren 2-boll bästboll
Bellavista - Torsdag 10/4; Start 10:00 - 11:00 spansk tid / 09:00 - 10:00 portugisisk tid
 

Har du lust att spela en annan golfbana till reducerat pris och tävla med GolfiSpaniens gäster från andra resmål? Anmäl dig då till Golfaren, månadens trevligaste tävling. Ni kan även önska spelpartners, om ni har vänner på något av våra andra resmål. Golfaren spelas som en bästboll slaggolf, där man är två personer per lag. Spela tillsammans med någon du känner och gärna umgås med, eller låt oss finna dig en partner.

Bästboll slaggolf går till så att man inom laget räknar den bästa netto scoren för laget på varje hål.
Exempel: Spelare A får 36 erhållna slag efter slopetabellen och spelare B med 18 erhållna slag efter slopetabellen går ut på hål 1, en par 4 med index 18. Båda spelarna får 6 slag i hål. A, som får dra bort 2 slag, gör en netto par och B som bara får dra av 1 slag gör en netto bogey. Laget får då 4 slag, en netto par, som resultat på hålet.

Förutom lagpriser, så har vi också priser för närmast hål, längsta drive för damer och herrar samt ett Open pris. Deltagare som önskar vara med och tävla om Openpriset, måste håla ut på alla hål som om de spelade slagspel.

Bellavista är en golfklubb som bildades av engelsmän i början av 1900-talet och anses vara Spaniens äldsta golfklubb. Banan är relativt kort, men mycket charmig med hål som alla skiljer sig i karaktär från varandra. Till skillnad från de flesta andra spanska golfklubbar, så finns det inget stort hotell eller företag som driver anläggningen, detta tillsammans med dålig dränering gör att konditionen på banan inte går att jämföra med banorna på våra andra resort. Banan är lätt att gå, men känner ni att ni skulle vilja ha golfbil så måste ni förboka en via er golfvärd.

Direkt efter rundan samlas vi på terrassen i klubbhuset för prisutdelning, och för dem som vill något gott att äta och dricka så finns en specialmeny att beställa. För att få ta emot pris, så måste man närvara under prisutdelningen. Vi delar också ut flera klappepris.

Vi har registrering i klubbuset från 08:30 fram till 09:00. Registrering sker i 2 incheckingsstationer, en för startande på hål 1-9 och en för startande på hål 10-18. Genomgång av lokala regler och spelform startar 09:15. Samtliga deltagare startar mellan klockan 10:00 till 11:00

Specialpris på greenfee, startavgift och ett litet välkomstpaket är 22 EUR, som betalas på plats på Bellavista. Önskar ni golfbil, så meddela det vid bokning. Golfbilen betalas på plats.

Bellavista ligger utanför Huelva i Spanien. Vägbeskrivning finns på hemsidan. Körtid från Punta Umbria, ca 15 min; El Rompido, ca 20 min; Isla Canela, ca 50 min; Olhão, ca 1 timme 10 min; VilaSol 1 timme 15 min och Carvoeiro, ca 1 timme 40 min.   

Anmälan till tävlingen är bindande, och sista anmälningsdag är den 3/4 eller så snart tävlingen är fullbokad. Anmälan måste göras via internet. Länken till anmälningsformuläret finns på vår hemsida under Nyheter alternativt direktlänk http://www.golfispanien.dk/Golfaren-BV.html.  Skynda er att boka! Har ni ingen dator, så anmäl er till er golfvärd. Har ni ankomst efter 3/4 och ni inte redan har anmält er via internet, så fråga er golfvärd om det finns restplatser eller reservplatser.

Välkomna!
GolfiSpanien