Golfaren partävling 2-boll bästboll
Castro Marim | Portugal
Torsdag 29/1
Shot-gun start 10:00 (11:00 spansk tid)

Januari månads Golfaren spelas på Castro Marim. Castro Marims golfbana är populär bland både hög- och låghandicapare och består av tre 9-hålsslingor. Vi kommer att spela slingorna Guadiana - Atlantic. Bollen rullar långt på fairway och ruffen är relativt snäll. Det är en mycket trevlig och utmanande bana som bjuder på vackra vyer och omväxlande landskap. Flera av korthålen går kraftigt nedåt och därför finns även vissa hål som har uppförsbacke. Gillar ni inte kuperade golfbanor så förboka en golfbil via er golfvärd. Våra gäster har ett specialpris på golfbil som är 25 EUR per golfbil, som betalas direkt till pro shopens personal.

Golfaren spelas som en bästboll med två personer per lag. Gäster från alla SoloGolf | GolfiSpanien destinationer är välkomna. För att det ska vara lätt att räkna lagresultatet, så spelar vi poängbogey. Vi spelar enligt officiell slope, men med 10% handicap reduktion.

Klubbhuset, som är designat som en borg, har god mat och alla faciliteter som man behöver som golfare.

Vi har registrering i klubbuset från 08:40 portugisisk tid fram till 09:10. Registrering sker via två incheckningsstationer, en för startande på hål 1-9 och en för startande på hål 10-18. Genomgång av lokala regler och spelform startar 09:15. Sedan går alla par till respektive hål klockan 09:40. Vi har shot-gun start kl 10:00.

Specialpris på greenfee, startavgift och ett litet välkomstpaket är 28 EUR, som betalas senast måndag 26/1 under kontorstid till er golfvärd på resmålet. Av er golfvärd får ni ett litet kvitto, som ni ska lämna till vår personal på morgongen den 29/1. Direkt efter rundan är det prisutdelning . För att få ta emot pris, så måste man närvara under prisutdelningen. Vi delar också ut flera klappepris.

Castro Marim ligger i Portugal och nära gränsen mot Spanien. Gäster som kommer från Spanien ska INTE betala vägtull, eftersom man kör av på första avfart. Kom ihåg att ta med passen när ni kör till Portugal. Bara någon kilometer från Castro Marim ligger grannbanan Quinta do Vale, och man väljer samma avfarter. Vägbeskrivning finns på hemsidan. Körtid från Punta Umbria, ca 55 min; El Rompido, ca 45 min; Costa Esuri, 10 min; VilaSol 45 minuter och Carvoeiro, ungefär 1,15 timmar.  

Anmälan till tävlingen är bindande, och sista anmälningsdag är den 21/1 under kontorstid. Anmälan göras lättast via internet, alternativt så kan ni lämna era uppgifter till er golfvärd, så skickar golfvärden in bokningen via internet. Länken till anmälningsformuläret finns på vår hemsida under www.golfispanien.se/golfaren.

Skynda er att boka! Tävlingen brukar bli fullbokad! Har ni ankomst efter den 26/1 och ni inte redan har anmält er via internet, så fråga er golfvärd om det finns restplatser eller reservplatser.

Välkomna!
SoloGolf |GolfiSpanien