Resultat Golfaren El Rompido 2015-04-20

Säsongens sista Golfaren spelades i april månad på El Rompidos norra bana, där vi denna gång provade något nytt och lottade fritt ihop anmälda deltagare för att umgås med varandra och träffa nya vänner. Det fina vårvädret lyste med sin närvaro och vi fick en mycket härlig golfdag i 26 graders värme med en lätt, svalkande havsbris och inte ett moln så långt ögat nådde.

Tävlingen spelades i formen bästboll över 18 hål. De som stod som segrare efter den varma och njutbara rundan, och som lyckades komplettera varandra allra bäst, var Margareta Larsson och Lars Bergman med ett enastående resultat på hela 46 poäng.

Bakom Margareta och Lars blev det en hård kamp bland tre andra par om andraplatsen, och där fick placeringarna fördelas enligt HCP-principen. Det var tillslut Lillian Krokan och Olle Johansson som tog hand om silvermedaljen med 42 poäng, och lag Björn Albinsson och Birgitta Sundström knep slutligen den tredje och sista pallplaceringen.

Sammafattat var det en mycket fin dag med många fina slag som spelarna bjöd på, och där många nya bekantskaper stiftades. Vi tackar de startande paren för deltagandet och de fina insatserna som alla lag stod för, och önskar samtliga en fortsatt härlig golfsäsong med många minnesvärda golfupplevelser.

Topp 10-resultat:

Plats

Lag

Total

1

Margareta Larsson / Lars Bergman

46

2

Lillian Krokan / Olle Johansson

42

3

Birgitta Sundström / Björn Albinsson

42

4

Lena Schalin-Bergman / Christer Sundström

42

5

Birgith Jarnstam / Einar Krokan

41

6

Anita Ekman / Geir Gudbrandsen

40

7

Christina Broqvist / Björn Larsson

39

8

Ulla Åman / Ulf Jakobsson

36

9

Gunilla Jakobsson / Örjan Leringe

35

10

Pia Johansson / Stina Skoglund

34