Säsongens sista Golfaren är nu avgjord. Torsdagen den 10 april samlades deltagande par på Bellavista, Andalusiens äldsta golfbana, utanför Huelva. Dagen bjöd på mycket vackert väder och temperatur på 25 grader i skuggan, samt mycket bra spel från deltagarna. Allra bäst gick det för norska paret Bjørn och Toril Skoglunn som tog sig runt Bellavista på 67 slag netto. Paret tog även hem priset för äkta makar, och Toril knep också längsta drive för damer.

På andra plats hittade vi Olle Johansson och Björn Albinsson, som kom in på 68 slag netto, och fick där med se sig besegrade med ett slag. Två slag efter dem, på 70 slag netto, kom Finn och Britt Andreassen.

Då par 3 hålen på Bellavista är något kluriga, så provade vi denna gång att ha närmast hål på 2 slag. Vi valde hål 18, en par-3 som är drygt 170 meter uppför. Dessutom var det svag motvind, så det var verkligen en tuff utmaning även på två slag. Närmast hål, kom Anita Andersson på 85 cm. Längsta drive var det på hål 17, och de som klippte till bollen bäst var Olle Johansson och Toril Skoglunn.

Openklassen vanns av Björn Albinsson på 84 slag brutto. 

Topp 10

1. Bjørn Skoglunn/ Toril Skoglunn - 67 slag

2. Olle Johansson/ Björn Albinsson - 68 slag

3. Finn Andreassen/ Britt Andreassen - 70 slag

4. Ulla Åman/ Pia Johansson - 72 slag    

5. Anita Andersson/ Leif Andersson - 73 slag

6. Björn Larsson/ Margareta Larsson - 73 slag

7. Eina Krokan/ Lillian Krokan                - 74 slag

8. Oddvar Nylaender/ Solveig Nylaender - 74 slag

9. Anne-Marie Wenzell/ Albert Peterson - 75 slag

10. Lennart Jonsson/ Catarina Testart Jonsson - 81 slag

 

Openklassen

Björn Albinsson - 84 slag brutto

Äkta Makar

Bjørn Skoglunn/ Toril Skoglunn - 67 slag