December Golfaren spelades på Islantilla och gul-grön slinga, hål 10-27. Efter mer än 50 dagar med bara sol, så var det spått regn och det kom flera rejäla skurar under rundan. Regnet var till stor glädje för alla greenkeepers och odlare i området, men de kraftiga vindarna gjorde att det var riktigt svårspelat.

Trots svåra förhållanden och regionens mest utmanande golfbana, så var det flera som spelade riktigt bra golf.

Bästbollen vanns av spelparet Sture Olsson och Per-Gösta Åberg, båda från Sverige. På andra plats kom Kirsten Jordy och Geoffrey Reynolds från Danmark. På tredje plats kom Lena Rosblad och Leif Johansson från Sverige.

Vid incheckning så tyckte Kirsten Jordy att det var dags att införa ett extra openpris för damer, eftersom det annars nästan alltid var herrar som vann. Därför blev det ett extra stort jubel vid prisutdelningen när en dam vann openklassen för andra gången denna höst. Nu leder damerna statistiken med två segrar och herrarna har en vinst. Det var också en mycket förvånad Kirsten Jordy som lyckades ta hem segern på 90 slag, trots att det var många duktiga golfare med singel handicap på plats.   

Närmat hål 15 kom Eddie Jacobsson på 1,52 m och Margareta Bylund med 19 m.

Längsta drive på hål 27 slog Rolf Jonsson med hela 218 meter. Damklassen delades för första gången i Golfarens historia. Det gick inte att skilja Margareta Larsson och Jenny Hernteg åt. Båda hade exakt lika långa och fina utslag.

 Bästa äkta makar i lagtävlingen blev Kirsten Jordy och Geoffrey Reynolds.

Priset finaste lagklädsel delades av paren Jan Nätterholm–Margareta Bylund och Leif Johansson-Lena Rosblad, som båda hade anammat jultema och hade glittrande julprydnader och stora rosetter runt halsen.

Klubben var generös och gav samtliga deltagare en gratis greenfee check för att komma tillbaka och spela golfbanan i strålande solsken under januari månad.

Bästboll par Topp 5

1 Olsson Sture / Åberg Per-Gösta 73
2 Jordy Kirsten / Reynolds Geoffrey 75
3 Rosblad Lena / Johansson Leif 76
4 Jacobsson Susanne och Edward 77
5 Herneteg Jenny och Niclas 77