Golfaren – Partävling för gäster från alla destinationer

Tävlingen Golfaren spelas som scramble i par. Gäster från alla SoloGolf | GolfiSpanien destinationer är välkomna. Anmäl dig med någon person du gillar. Alternativt så låter du oss finna dig en partner. 

Golfaren spelas med shot-gun start alternativt med start från två tees, för att det ska bli så trevligt som möjligt även efter rundan. Direkt efter rundan är det prisutdelning på terrassen. Som vanligt finns det chans att vinna klappepris. Vi har också priser för närmast hål, längsta drive för damer och herrar, Open pris samt pris för bästa äkta makar.

I startavgiften ingår greenfee och startavgift. Avgiften betalas till er golfvärd på resmålet i samband med kontorstid. Instruktioner om när och var man betalar kommer att finnas på informationstavlan veckorna innan speldatum samt på inbjudan. Gäster som har medlemskap eller greenfeebiljetter till golfbanan där Golfaren arrangeras, betalar endast 15 € per par (7,50 € per person) i startavgift. 

Partävlingen i scramble format har vissa restriktioner. Vid lottning så görs en reduktion av deltagarnas handicap, och 6 utslag måste användas från båda lagmedlemmar.

Anmälan till tävlingen är bindande. Var noga med att kontrollera så att ni inte anmäler er till en tävling som inte sammanfaller med era resdatum. Alla speldatum under vintersäsongen finner ni i rullistan nedan. Anmälan måste göras via internet. Observera att vi inte bekräftar er anmälan via e-post. När ni fyller i formuläret får ni direkt ett svar att vi har mottagit er anmälan. Startlista kommer att sitta uppe på ert resmål senast två dagar innan speldatum. Observera att vi sätter bokningsstopp så snart tävlingen är fullbokad. Det finns ingen begränsning på antal spelpartners, utan ni kan anmäla er med en ny partner för varje Golfaren tävling.

Välkomna!
SoloGolf | GolfiSpanien