Fler nyheter

Uppdaterad dataskyddspolicy GDPR

2018-05-23:
Den nya lagen om dataskydd och integritetsskydd GDPR börjar gälla den 25/5. Vi har sedan tidigare arbetat för att skydda våra kunduppgifter. Vi samlar endast in den grundläggande data vi behöver för att våra kunder ska kunna boka samt delta i våra golfaktiviteter på plats. Vår databas för nyh... Läs mer »


Tävlingssäsongen summerad | Punta Umbria

2018-05-03:
Höstsäsongen var helt underbar med sol och värme. Det regnade endast en natt och en dag på hela säsongen. Så det blev massor av golfrundor på den utmärkt fina golfbanan La Monacilla, designad av José Maria Olazába. Vårsäsongen startade med sommarvärme som vi fick njuta av i 20 dagar innan... Läs mer »


Tävlingssäsongen summerad | Carvoeiro

2018-04-28:
Hösten bjöd på magisk värme och fantastiska gäster. Våren bjöd på ostadigare väder men stadigt lika trevliga gäster. Vi förstår varför det är så många återvändande gäster. Så många trevliga gäster, så många pärlor till människor och så mycket golfglädje. ... Läs mer »


Bokningen öppnar för Salgados

2018-04-21:
Nyheter på Vila das Lagoas lägenhetshotell Förboka starttider innan ankomst Lördag den 21/4 öppnar bokningen för Salgados och Vila das Lagoas lägenhetshotell. Nytt för vintern 2018-2019 är att longstaygäster kan boka samtliga starttider hemifrån, om de önskar. Tidigare fick longstaygäster endast boka starttider... Läs mer »


Tävlingssäsongen summerad | Vilamoura-VilaSol

2018-04-02:
Höstsäsongen bjöd på underbart svenskt sensommarväder emedan vårsäsongen var betydligt våtare än normalt, men sämre vårväder har ju som bekant gällt över hela Europa. Det bättrade sig dock mot slutet av mars varvid åtminstone några gäster återvänder solbrända till golfsäsongen hemma i Sk... Läs mer »


Tävlingssäsongen summerad | Costa Esuri

2018-03-24:
Säsongens sista tävlingen är spelad på Costa Esuri. Det har varit en mycket trevlig vår med många härliga golfrundor och middagar. Förutom att umgås på golfbanan, så har vi även njutit av god mat tillsammans. Vi har serverats bra mat på golfklubben, men höjdpunkten var kycklingfesten,... Läs mer »


Visningsdag lördag 10/3

2018-03-06:
Är du intresserad av att besöka någon av våra andra resmål inför kommande vintersäsonger? Vill du gärna se lägenheter, inventarier, omgivningar, restauranger och golfbanor på andra destinationer? På lördag den 10/3 har du chansen att besöka fyra boenden på Algarvekusten samt träffa ... Läs mer »


Nyheter inför 2018-2019 | Carvoeiro, Vilamoura-VilaSol, El Rompido

2018-02-20:
Kära gäster, Det är många som redan planerar inför vintersäsongen 2018-2019. Bokningen öppnar tisdag den 20/2 klockan 20:00. Det går då att boka Carvoeiro, El Rompido, Vilamoura-VilaSol och Islantilla. Våra databaser kommer fortlöpande att uppdateras med flera destinationer samt priser för hyrbil, transf... Läs mer »


Nyårsfest med stor buffé och livemusik på El Rompido

2017-11-15:
Hjärtligt välkomna till vår Nyårsfest, som startar med en lyxig buffé på restaurang Atalis i Marismas Club. Det serveras skaldjur, olika sallader, paj, oxfilé med sherry sås, ugnsbakad kalkon, musslor i vitvinssås, lax med sparrissås, champinjonrisotto, rostade grönsaker, ravioli... Läs mer »


Sverige slog Italien! Se alla vinnare!

2017-11-14:
Våra gäster är inte bara duktiga i golf. Många är också fotbollskunniga och intresserade supporters, speciellt när landslagen spelar. Därför var det stor uppslutning på flera av våra resmål när Sverige spelade två VM-kval play-off matcher mot Italien. Andra play-off matchen 13/11 | Am... Läs mer »


Bollen som försvann. Ny HIO!

2017-11-05:
Thomas Nilsson har slagit ett drömslag på Pinta hål 11. Han beskriver det fantastiska slaget som "bollen som försvann"! Hål 11 på Pinta är en par 3 på 146 meter. Hålet har en mindre sänka mellan tee och green och framför green vaktar en djup bunker. Thomas berättar att han tog ... Läs mer »


Vinnare presentkort

2017-10-31:
Tusen tack säger vi till alla gäster som hjälpt oss att städa och uppdatera vårt kundregister för Nyhetsbrev. Det är en gammal databas som påbörjades redan 2003. Det är många som bytt e-post sedan dess eller eller önskar information ifrån oss skickad till en gmail eller hotmail. Observera att uppdater... Läs mer »


Slå längre | Häng med och träna

2017-07-15:
Ny finns det nya övningar för att slå längre Du är väl med och stretchar för bättre rörlighet och högre svinghastighet? Vi har idag lagt ut nya övningar, som ger bra resultat på golfsvingen. Läs mer >> Läs mer »


Gratis transfer för El Rompido hotelgäster | Boka senast 2017-07-19

2017-07-14:
Skynda er att boka! Hotell Precise Resort El Rompido erbjuder nu gratis transfer till och från Faro flygplats för alla som bokar minst en vecka på hotellet inklusive 5 greenfee på El Rompidos båda golfbanor senast den 2017-07-19. Bokningar som görs efter 2017-07-19 erbjuds transfer till rabatterat p... Läs mer »


Slå längre | Häng med och träna

2017-06-29:
I takt med att vi blir äldre, så slår vi lägre och kortare. Med stretching av de mest relevanta muskelgrupperna och några få styrkeövningar, så kan man bromsa eller till och med vända den negativa trenden. Passa på när det är kö på golfbanan. Starta med våra enkla övningar. Det ... Läs mer »


Sommarkontor i Sverige

2017-06-01:
Temperaturen i Spanien och Portugal är konstant över 30 grader, så det var dags att flytta till kallare breddgrader. Vi som arbetar med administration, jobbar ifrån Sverige från och med 1/6 till 31/8. Det finns ingen personal kvar i Spanien eller Portugal, så kontakta oss via våra svenska telefon... Läs mer »


Tävlingssäsongen summerad | Vilamoura-VilaSol

2017-04-27:
Sista tävlingen på VilaSol har spelats för denna vintersäsong. Det har varit en vinter med underbart väder, så många gäster återvänder solbrända och redo till golfsäsongen hemma i Skandinavien. Så gott som alla gäster har med liv och lust deltagit i de par- och lagtävlingar, individuella tävlingar... Läs mer »


Tävlingssäsongen summerad | El Rompido

2017-04-25:
Sista tävlingen på El Rompido har spelats för denna vintersäsong. Det har varit en solsäker vinter vilket har medfört många glada solbrända deltagare och otroligt fina resultat. Det har spelats en hel del tävlingar under säsongen så som matchtävling, Order of Merit och socialgolf. Vi har haft hela 261 golfar... Läs mer »


Tävlingssäsongen summerad | Punta Umbria

2017-04-23:
Vintersäsongen 2016-17 har varit otroligt uppskattad av gästerna. Det har varit många trevliga sociala aktiviteter såsom tapas middagar, strandvarpa, överraskningslekar i samlingslokalen, Migkortspel, Bungypump och Golffys. Men framförallt massor av golfrundor på den utmärkt fina golfbanan La Monacilla desig... Läs mer »


Tävlingssäsongen summerad | Costa Esuri

2017-04-23:
Sista tävlingen för säsongen 2017 är spelad på Costa Esuri. Det har varit en mycket trevlig säsong med massa bra resultat, härliga rundor i solen och festliga sammankomster. Segrare från Sverige, Norge och Danmark Det har varit många fina scorer i samband med våra Order of Merit tävlingar från... Läs mer »


Punta Umbria nu ännu mera prisvärt!

2017-04-11:
Kampanj Prisvärda destinationen Punta Umbria har nu blivit ännu mera överkomligt. Boka senast 2017-08-30 för att få det lägsta kampanjpriset. Avgiften för uppgradering till snabbare trådlöst internet är borttagen, och wifi är numera gratis för alla gäster och för ett obegränsat antal enheter. La Monacilla är ... Läs mer »


HIO av Ove Lundberg på Pinta

2017-03-28:
Efter 26 års väntan, så fick Ove Lundberg äntligen göra hole-in-one igår på Pinta, hål 11. Drömslaget gjordes i samband med måndagens shamble tävling, vilket gjorde att Oves lag kunde registrera två hole-in-one på scorekortet. Det har aldrig tidigare hänt under alla våra &ari... Läs mer »


HIO på Pinta hål 5 av Andree

2017-03-09:
Britt-Marie Andree, från destination VilaSol, gjorde HIO på hål 5 på Vale da Pinta den 1/3. Britt-Marie berättar att hon slog en pitching wedge och att slaget var jättefint. Det kändes rätt från början, gick rakt mot hål, studsade en gång och rullade i. Hål 5 på Vale da Pi... Läs mer »


Resultat från Golfaren Quinta do Vale

2017-03-01:
Golfaren spelades på Quinta do Vale, en 18-hålsbana på gränsen mellan Portugal och Spanien. Golfaren spelades i år som scramble med 2 personer per lag och shot-gun start. Det var fullt startfält med par anmälda från destinationerna El Rompido, Carvoeiro och VilaSol. Quinta do Vale ritades av Seve... Läs mer »


Förändringar inför säsongen 2017-18 på El Rompido

2017-02-10:
El Rompido är en av de mest populära golfdestinationerna i Spanien. På grund av det stor tryck som varit på golfbanan under året som gått, så har villkoren ändrats för våra gäster som bokar medlemskap med fri golf inför kommande säsong. Gäster som rest under många säsonger ombeds läsa te... Läs mer »


Parscramble Quinta do Vale 27/2

2017-02-09:
Partävling Golfaren scramble Quinta do Vale | Portugal Måndag 27/2 kl. 10:00 (11:00 spansk tid) Anmäl dig till Golfaren, vårens trevligaste tävling, som är öppen för SoloGolf | GolfiSpaniens gäster från samtliga destinationer. Golfaren spelas som scramble med två personer per lag och där sex utslag m... Läs mer »


Golfkanal på Vale da Lapa 2017-18

2017-01-28:
Det kommer goda nyheter för våra golf- och sportintresserade gäster på Vale da Lapa. Hotellet har gått med på att köpa till en sportkanal som visar golf vid sidan av det internationella utbudet som redan finns i lägenheterna. Till hösten finns det alltså alla möjligheter att se tv-sändningar fr&arin... Läs mer »


HIO och 6 poäng i VilaSol

2017-01-12:
Vid dagens Order of Merit golf gjorde Gunilla Tengbom HIO på Vila Sol hål 7. Ingen såg bollen gå i. Eftersom bollen inte återfanns, så tittade deltagarna i koppen. Där låg den! Vid dagens tävling, som var en poängbogey, så resulterade denna HIO i en 6-poängare. Det räckte till ... Läs mer »


God Jul och Gott Nytt År!

2016-12-23:
Vi önskar alla våra gäster en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Väderprognosen säger att det ska bli sol och 21 grader på våra destinationer, vilket är perfekt golfväder. Vi önskar er som är hemma många underbara helgdagar och välkomna hit. Till er som rest hem, så säger vi tack för i &... Läs mer »


HIO på Luciadagen i Carvoeiro

2016-12-13:
Höstsäsongen börjar att gå mot sitt slut, men våra gäster på plats har visat på stor pricksäkerhet under december månad. På självaste Lucia slog Christer Persson ett drömslag på hål nr 5 på Vale da Pinta. Hålet är 115 meter och Christer använde en järn 9. Christer be... Läs mer »


Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil