Det finns många trevliga utflyktsmål i Portugal. Våra gäster tycker om att åka till Sagres, Lagos, Tavira och Monte Gordo och ströva runt.

Den shoppingsugna åker till Vila Real, som är paradiset för den som önskar handla handdukar, dukar, överkast eller badrumsmattor. Många fyndar även kläder, väskor och smycken i den lilla staden. Det finns ett antal barer och ett litet torg, där man kan placera personer som inte är intresserade av att handla. Det finns tre bra shopping gallerior längs kusten: Algarve Forum, Faro; Agua Shopping, Portimão; och Algarve Shopping, Guia.

I Guia finns också Zoo Marine, som är en perfekt dagsutflykt för den som gillar delfiner, sjölejon och sälar. Zoo Marine har även en del karuseller för de yngsta.

Från Portimao är det drygt en och en halv timme till spanska gränsen och staden Ayamonte. Många parkerar bilen i Vila Real, i Portugal och tar färjan över till Ayamonte för att spendera några timmar där. Annars är Sevilla utan tvekan det mest populära utflyktsmålet för våra gäster. Staden är fantastisk och ett eller två besök per år gör bara att man längtar dit igen nästa år. Alla förstagångsbesökare brukar gå till katedralen eller slottet. Sevilla är en stad för njutare och där ska man inte stressa runt. Tapas ska avnjutas långsamt tillsammans med en god dryck och i trevligt sällskap. Det moriska badet i Santa Cruz ger energi till både kropp och själ och är verkligen värt inträdesavgiften.
 

Lägenhetshotell i området

Vale de Oliveiras är ett av Algarves finaste resort och ett 5-stjärnigt lägenhetshotell. Det är svårt att finna lyxigare longstay i Portugal. Grundpriset är för lägenheter med ett sovrum på hela 85 m 2 , med ett stort vardagsrum och kök i öppen planlösning. Lägenheterna är vackert inredda i fyra olika färgskalor. Det finns möjlighet att uppgradera till lägenhet med två sovrum, på drygt 105 m 2. I lägenheten finns allt man behö... Läs mer »
Vale da Lapa är ett 5-stjärnigt och lyxigt boende med lägenheter på 150 m 2 av högsta kvalité. I grundpriset ingår en lägenhet med två sovrum. Lägenheterna är som radhus i två våningar omgivna av välskötta grönområden och små sjöar. Boendet ligger mellan de båda fiskebyarna Carvoeiro och Ferragudo. Det är bara några minuter i bil till golfbanorna Gramacho och Pinta. På Vale da Lapa finns gratis internet, utomhuspool och... Läs mer »
Pestana Gramacho Residence är ett nytt lägenhetshotell nära tee på hål 8 på Gramacho golfklubb. Det är ett 4-stjärnigt lägenhetshotell med det mesta man behöver för ett bekvämt långtidsboende. Grundpriset som visas i sökmotorn är för studiolägenhet, men det finns möjlighet att uppgradera till lägenheter med ett sovrum eller två sovrum. Lägenheterna har stor spis och ugn, mikrovågsugn, kylskåp och frys, diskmaskin, kaffekokare,... Läs mer »
 

Hotell i området

Vale de Oliveiras är ett elegant och mysigt hotell bara några minuters bilresa från golfbanorna Gramacho och Pinta. Hotellet är placerat i en fantastisk trädg&a Vale de Oliveiras är ett elegant och mysigt hotell bara några minuters bilresa från golfbanorna Gramacho och Pinta. Hotellet är placerat i en fantastisk trädgård med olivträd, mängder av vackra blommor, välansade buskar och fontäner. Det 5-stjärniga hotellet har mottag... Läs mer »
 
 

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil