Avstånd flygplatser

Faro 68 km
Lissabon 270 km
Sevilla 243 km

Städer i närheten

Portimao  13 km
Albufeira 26 km

 

 

 

Lägenhetshotell i området

Vale de Oliveiras är ett av Algarves finaste resort och ett 5-stjärnigt lägenhetshotell. Det är svårt att finna lyxigare longstay i Portugal. Grundpriset är för lägenheter med ett sovrum på hela 85 m 2 , med ett stort vardagsrum och kök i öppen planlösning. Lägenheterna är vackert inredda i fyra olika färgskalor. Det finns möjlighet att uppgradera till lägenhet med två sovrum, på drygt 105 m 2. I lägenheten finns allt man behö... Läs mer »
Lägenhetshotellet Palm Gardens har länge varit ett favoritboende för Skandinaviska golfare. Lägenheterna är som små radhus. Det tar ungefär 20 minuter att promenera från boendet till restauranggatan i Carvoeiro. De allra flesta lägenheter har sovrum och badrum på övre våningen samt kök, badrum och vardagsrum på nedre plan. Stora skjutdörrar till terrassen gör att lägenheten får mycket ljus. Alla lägenheter har luftkonditioneri... Läs mer »
Vale da Lapa är ett 5-stjärnigt lägenhetshotell med lyxiga radhus på 150 m2 fördelade på två våningar. Våra gäster kan nu boka boende med ett eller två sovrum. På Vale da Lapa finns gratis internet, utomhuspool och inomhuspool, spa, restaurang och bar med uteservering. Vid sidan av det vanliga tv-utbudet, så finns det också en sportkanal som visar golf, för att våra gäster ska trivas optimalt. Boendet ligger mellan de båda fis... Läs mer »
Pestana Gramacho Residence är ett nytt lägenhetshotell nära tee på hål 8 på Gramacho golfklubb. Det är ett 4-stjärnigt lägenhetshotell med det mesta man behöver för ett bekvämt långtidsboende. Grundpriset som visas i sökmotorn är för studiolägenhet, men det finns möjlighet att uppgradera till lägenheter med ett sovrum eller två sovrum. Lägenheterna har stor spis och ugn, mikrovågsugn, kylskåp och frys, diskmaskin, kaffekokare,... Läs mer »
 

Hotell i området

Vale de Oliveiras är ett elegant och mysigt hotell bara några minuters bilresa från golfbanorna Gramacho och Pinta. Hotellet är placerat i en fantastisk trädg&a Vale de Oliveiras är ett elegant och mysigt hotell bara några minuters bilresa från golfbanorna Gramacho och Pinta. Hotellet är placerat i en fantastisk trädgård med olivträd, mängder av vackra blommor, välansade buskar och fontäner. Det 5-stjärniga hotellet har mottag... Läs mer »
 
 

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil