Avstånd flygplatser

Faro 68 km
Lissabon 270 km
Sevilla 243 km

Städer i närheten

Portimao  13 km
Albufeira 26 km

 

 

 

Lägenhetshotell i området

Vale de Oliveiras är ett av Algarves finaste resort och ett 5-stjärnigt lägenhetshotell. Det är svårt att finna lyxigare longstay i Portugal. Grundpriset är för lägenheter med ett sovrum på hela 85 m 2 , med ett stort vardagsrum och kök i öppen planlösning. Lägenheterna är vackert inredda i fyra olika färgskalor. Det finns möjlighet att uppgradera till lägenhet med två sovrum, på drygt 105 m 2. I lägenheten finns allt man behö... Läs mer »
Vale da Lapa är ett 5-stjärnigt och lyxigt boende med lägenheter på 150 m 2 av högsta kvalité. I grundpriset ingår en lägenhet med två sovrum. Lägenheterna är som radhus i två våningar omgivna av välskötta grönområden och små sjöar. Boendet ligger mellan de båda fiskebyarna Carvoeiro och Ferragudo. Det är bara några minuter i bil till golfbanorna Gramacho och Pinta. På Vale da Lapa finns gratis internet, utomhuspool och... Läs mer »
Pestana Gramacho Residence är ett nytt lägenhetshotell nära tee på hål 8 på Gramacho golfklubb. Det är ett 4-stjärnigt lägenhetshotell med det mesta man behöver för ett bekvämt långtidsboende. Grundpriset som visas i sökmotorn är för studiolägenhet, men det finns möjlighet att uppgradera till lägenheter med ett sovrum eller två sovrum. Lägenheterna har stor spis och ugn, mikrovågsugn, kylskåp och frys, diskmaskin, kaffekokare,... Läs mer »
 

Hotell i området

Vale de Oliveiras är ett elegant och mysigt hotell bara några minuters bilresa från golfbanorna Gramacho och Pinta. Hotellet är placerat i en fantastisk trädg&a Vale de Oliveiras är ett elegant och mysigt hotell bara några minuters bilresa från golfbanorna Gramacho och Pinta. Hotellet är placerat i en fantastisk trädgård med olivträd, mängder av vackra blommor, välansade buskar och fontäner. Det 5-stjärniga hotellet har mottag... Läs mer »
 
 

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil