Carvoeiro har länge varit en populär destination för golfaren från hela världen. Carvoeiro ligger i västra Algarve, 45 minuters bilresa från Faro flygplats och drygt 2,5 timmar från Lissabon flygplats. 

Golf

Det ingår fri golf på golfbanorna Gramacho, Vale da Pinta, Alto, Vila Sol och Silves för alla gäster som bokar 14 nätter eller längre. Golfbanorna håller mycket hög klass. Europatouren för damer, kvalet till Europatouren för seniorer samt många andra stortävlingar har spelats i Carvoeiro. Alla golfbanor har sitt eget klubbhus och det finns en träningsakademi mellan golfbanorna Gramacho och Pinta. Carvoeiro är en destination där man måste ha tillgång till hyrbil för att kunna köra till de olika anläggningarna och utnyttja medlemskapet med fri golf på hela 99 hål. Läs mer på vår hemsida Golf | Tidbokning | Tävlingar om tidbokning, starttider, aktiviteter och golfvärd.

Golfbil

Våra gäster har rabatt på hyra av golfbil, mot uppvisande av läkarintyg. Det finns ingen månadshyra för golfbil.

Golfvärd

På hemsidan Golf | Tidbokning | Tävlingar finns uppdaterad information om när golfvärd finns på plats på destinationen. När vi har personal på destinationen, så arrangeras välkomstmöten, två tävlingar per vecka, middagar, aftergolf, bungypump, golffys samt många andra aktiviteter på resmålet.  

Destinationen är öppen för bokning från 26/9 till 30/4. Under de perioder när vi inte har personal på destinationen sköts service via hotellens reception och via golfklubbens personal.

Närområdet

Många reser till Carvoeiro för att vandra, sola och bada. Det är också en utmärkt bas för den som vill utforska Algarvekusten. Hit reser också många par där endast en i familjen spelar golf. Ta kontakt med vår personal för priser utan golf.

Carvoeiro är en mysig liten portugisisk by där det är lätt att trivas. Det finns ett stort utbud av restauranger, caféer och barer. Området är känt för de spektakulära stränderna omgivna av branta klippor. Att besöka grottorna längs kusten är en populär dagsutflykt. Det är kort väg till Portimão och Albufeira, två populära städer för utflykter och shopping. Runt Carvoeiro finns jättefina vandringsleder längs stränderna. Från Carvoeiro är det lätt att ta sig till mängder av spännande platser i Algarve för att uppleva livet i Portugal och se vad regionen har att erbjuda.

Boende

I Carvoeiro erbjuder vi boenden av allra högsta klass. 5-stjärniga lägenhetshotellet Vale de Oliveiras anses vara Portugals finaste resort och ligger 2 minuters bilresa från golfbanan Gramacho och fyra minuters bilresa från golfbanan Pinta.

Lägenhetshotellet Vale da Lapa ligger mellan Gramacho golfklubb och Carvoeiro centrum, och är vårt mest populära boende i Carvoeiro. Det är ett 5-stjärnigt lägenhetshotell. Det tar 3 minuter med bil till golfbanan Gramacho och drygt 4 minuter till Pinta. Till Carvoeiro centrum tar det drygt 4 minuter med bil, och det finns flera restauranger inom gångavstånd. På Vale da Lapa finns det också möjlighet att ha besökande gäster, som bokar golfpaket med SoloGolf | GolfiSpanien, övernattande i lägenheten. Ta kontakt för mera information.

Gramacho Residences är ett nytt 4-stjärnigt lägenhetshotell på Gramacho golfbana. Där finns tre typer av lägenheter och fri Premium golf, ett medlemskap för den som vill spela mycket golf och förboka alla rundor i samband med bokning.

Lägenhetshotell i området

Vale de Oliveiras är ett av Algarves finaste resort och ett 5-stjärnigt lägenhetshotell. Det är svårt att finna lyxigare longstay i Portugal. Grundpriset är för lägenheter med ett sovrum på hela 85 m 2 , med ett stort vardagsrum och kök i öppen planlösning. Lägenheterna är vackert inredda i fyra olika färgskalor. Det finns möjlighet att uppgradera till lägenhet med två sovrum, på drygt 105 m 2. I lägenheten finns allt man behö... Läs mer »
Vale da Lapa är ett 5-stjärnigt och lyxigt boende med lägenheter på 150 m 2 av högsta kvalité. I grundpriset ingår en lägenhet med två sovrum. Lägenheterna är som radhus i två våningar omgivna av välskötta grönområden och små sjöar. Boendet ligger mellan de båda fiskebyarna Carvoeiro och Ferragudo. Det är bara några minuter i bil till golfbanorna Gramacho och Pinta. På Vale da Lapa finns gratis internet, utomhuspool och... Läs mer »
Pestana Gramacho Residence är ett nytt lägenhetshotell nära tee på hål 8 på Gramacho golfklubb. Det är ett 4-stjärnigt lägenhetshotell med det mesta man behöver för ett bekvämt långtidsboende. Grundpriset som visas i sökmotorn är för studiolägenhet, men det finns möjlighet att uppgradera till lägenheter med ett sovrum eller två sovrum. Lägenheterna har stor spis och ugn, mikrovågsugn, kylskåp och frys, diskmaskin, kaffekokare,... Läs mer »
 

Hotell i området

Vale de Oliveiras är ett elegant och mysigt hotell bara några minuters bilresa från golfbanorna Gramacho och Pinta. Hotellet är placerat i en fantastisk trädg&a Vale de Oliveiras är ett elegant och mysigt hotell bara några minuters bilresa från golfbanorna Gramacho och Pinta. Hotellet är placerat i en fantastisk trädgård med olivträd, mängder av vackra blommor, välansade buskar och fontäner. Det 5-stjärniga hotellet har mottag... Läs mer »