När vi nu tittar tillbaka på vintern 2012-2013 i Costa Esuri, så kan vi konstatera att våra nya lokala regler samt vår nya policy där det gäller att välja tee för alla tävlingsdagar har gjort att de allra flesta gäster upplevt säsongen som en av de trevligaste. Könsfördelning bland våra segrare blev också jämn, vilket visar på att besluten varit riktiga.

Ett extra stort tack till Stefan och Ingalill som lagt ner ett mycket stort arbete för att lösa problemet med det spanska slope systemet, där det endast finns värden för herrar på vit och gul tee och damer på blå och röd tee. Nu har vi ett eget fungerande system, där herrar och damer kan välja precis var de vill spela och slopen är representativ för hur golfbanan upplevs.

När det gäller vinterns resultat så var det många som spelade bra. I Order of Merit var det ofta kamp in på målsnöret. De som vann troféerna för Månadens Golfare var Staffan Grönberg, Stefan Edberg, Veronica Jönsson, Eva Flygt, Carina Grimberg och Håkan Bergdahl. Eva Flygt lyckades att vinna handicapklassen 0-20 både februari och mars, trots mycket hård konkurrens.

Årets två bästa resultat presterades av Lennart Borg, 67 slag, och Lise Rungø, 69 slag.

Totalsegrare i årets Order of Merit blev Alf Siljehed. Alf får bära den orange segerkepsen nästa säsong. Ett stort grattis till alla segrare.

En annan rolig händelse från året som gick var att vi hade en hole-in-one. Det var Grethe Dalsgaard som lyckades att slå bollen rakt i kopp på det svåra hål 12. Detta var under en av våra sociala tävlingar och efter rundan bjöd Lars och Grethes på whiskey till alla deltagare.

Vi hoppas på många fina resultat nästa vinter och fler hole-in-one. Vi är i full gång med planeringen och nya tävlingsschemat är klart.
Vi på GolfiSpanien är redo för att göra säsongen 2013-2014 till den bästa någonsin.

GolfiSpanien